44

Ергенката Елена е срината след раздялата с гаджето СНИМКИ

Елена от втория сезон на "Ергенът" е отново сама. Тя не спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев, но пък в предаването се залюби с човек от екипа. Сега обяви, че е отново сама, тъй като и в тази връзка не й е провървяло. 

Говори се, че Елена е зарязана от приятеля си. Нейни близки разказват, че сърцето й е разбито на хиляди парчета и е заминала на почивка, за да го излекува. 

„Сицилия лекува души с цветовете си, онези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, Монте Кофано и семплите вечери върху ленена покривка от чеиза на Беа. Да си вземеш лимона за рибата от дървото до вас и да не забравяш, че не е нито твърде рано, нито твърде късно за аперитиво”, написа „ергенката” в социалните мрежи, споделяйки част от снимките си от живописния остров. Тя смята скоро да се върне там и то за доста дълго.

„Ще се върна съвсем скоро, обещала съм си го от години, за няколко месеца от това безвремие. Направих и списък с нещата, които отлагам, а за които мечтая от години, и няколко от тях се намират тук. Нямам повече оправдания а ла „не е моментът”, „той не иска” и пр.”, пише още Елена. Явно е решила да се радва на свободата сега, когато е без мъж.

С тези думи даде ясно да се разбере, че бившият й приятел не е бил особено възхитен от идеята й да пътува и вероятно това също е допринесло за внезапната им раздяла, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?