71

Ергенка се изгаври зверски с Алек и майка му! Нарече го... СНИМКА

Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие сте перфектни, а аз съм пу*ьо", казва Валерия като Ергена във видеото

 

Студентката Валерия, която заговори за проникване по време на любовна игра между двамата в шоуто "Ергенът", публикува специално заснето видео. В него тя е облечена с костюм, държи червена роза и имитира последното съкрушително видео на Алек към финалистките Маги и Надежда, с което отсвирва безпардонно и двете. И то с видеозапис, а не на живо, по мъжки.

"Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие сте перфектни, а аз съм пу*ьо", казва Валерия като Ергена във видеото. И добавя: "В началото си мислех, че не съм, но когато казах "не" на 24 жени, а сега и на още две, осъзнавам всъщност, че съм."

Чернокосата ергенка видимо се справя чудесно с актьорската игра, превъплъщавайки се в образа на Алек и боравейки с неговите думи на финала, пише standartnews.com.

Валерия не пропуска да се изгаври по най-бруталния начин и с майката на ергена Ксения, която оплю, без да й мигне окото, и двете финалистки и размаха пръст на сина си да не взима нито една.

"Мамо, сваляй листа, че не виждам добре", обръща се встрани на камерата по време на видеото Валерия. След което добавя: "Какво, мамо? Да не се обяснявам? Да си тръгна? Добре, мамо! Мамо, тази роза е за теб!" завършва с подигравките ергенката.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?