1553

Ергени, ликувайте! Алекс от "Ергенът" разбули тайната

Още след риалити предаването "Ергенът" стана ясно, че Александра Гърдева не е с Виктор Стоянов, но пък за сметка на това тя вече е готова да открие голямата любов на живота си. Самата тя сподели, че е отворена за нова връзка с подходящ човек, пише каналът vbox7.

Покрай инфлуенсърската си кариера психоложката успя да се запознае с доста български звезди и впоследствие да си стане доста близка с тях, в което, разбира се, няма нищо лошо.

Преди около седмица в социалните мрежи се появи снимка, на която тя позира с инфлуенсъра Йоан-Петър, докато той е на колене и ѝ подарява роза. Феновете веднага я заляха с коментари дали това е мъжът до нея и че разликата в годините им никак не е малка, което е самата истина. 

 Малко след това Алекс се появи на частно парти на морето с Лидия, Наско Колев, брата на Лидия и още приятели. От видеата разбрахме, че купонът е на макс, но все пак една снимка провокира всички в интернет пространството да проявят интерес точно към нея и Живко Стаманов – брата на Лидия. По време на купона Алекс се озова в прегръдките му и това го доказа снимка в неговия профил. 

Е, явно и това не е човекът до нея. Медиите винаги ще говорят, така че щом е избрала да бъде в светлината на прожекторите, ще трябва да свиква с всичко, което се пише за нея. В стори тя сподели, че все още не е показала истинското си гадже и е време всички да спрат да пишат фалшиви статии за нея.

Е, хората просто гадаят, а и какво да си помислят от такава близост. Оказа се, че и с двамата е просто приятелка. С нетърпение очакваме най-после да разкрие този толкова пазен в тайна мъж.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Алито от София

Алито от София

29.08.2022 | 13:54

Какъв алигатор е този нилски грозен куркудил, на 32 години, като пиян каруцар у сурата, кой нормален мъж ще вземе това нещо да му се радва, да спи с него, а и да правят секс, леле това е гавра със всеки един мъж, ако уважава себе си, по добре у Белене на Персин

Отговори
1 1
Тв критик

Тв критик

29.08.2022 | 09:03

Тази участвала в някаква пародия и вече е разнасят като пръскачка из лозе навсякаде.

Отговори
3 1
Умната

Умната

29.08.2022 | 08:57

Алигатора си търси мъж. Тичайте.

Отговори
3 1
Хаха да

Хаха да

29.08.2022 | 11:47

Прави сте. Крокодил алигатор. Ужасна жена

Отговори
2 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?