71

Ергени ли й се въртят в главата? Петя Дикова с чутовен гаф в ефир

Ексфутболистът имаше гостуване и при нахаканата водеща, която обаче сякаш бе забравила в кой точно формат е участвал Джизъса 

 

Петя Дикова от дълги години е водещ в ефира на bTV. Дори големият й опит на телевизионния екран обаче не й гарантира липсата на гафове, а както се казва, дори и най-добрите могат да сгрешат.

Телевизионният сезон е към своя край, а риалити форматите, които радваха доскоро зрителите, приключиха. Един от звездните победители е Благой Георгиев, който заскужено грабна титлата „последният оцелял“ в „Сървайвър“.

Естествено, по традиция, той бе гост първо в ефира на bTV, обикаляйки из почти всички възможни предавания на медията.

Ексфутболистът имаше гостуване и при нахаканата Петя Дикова, която обаче сякаш бе забравила в кой точно формат е участвал Джизъса и набързо го набута в любовното предаване „Ергенът“.

„С какво искаш да си пример на твоите деца и на всички малки зрители на „Ергенът“, които са проследили с интерес този сезон“, запита го тя.

Благой Георгиев обаче решил да не я поправя и да не лъсва още по-явно грешката й, че той не е бил част от това предаване. Вместо това, той отговаря спокойно:

„За мен най-важното в живота е вярата. Така възпитавам и моите деца – във вяра. Това е най-важното нещо. Ти без вяра, не си човек според мен“, казва той.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буцефал

Буцефал

27.05.2023 | 14:36

Това е предаване за хора който не мислят много и тая няма с кво да мисли то и без това тези предавания са и двете еднакви и глупави .

Отговори
3 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?