2374

"Ергенът" свърши, Виктор избра скандалната Виктория СНИМКИ

Обичам те, но само като приятел. Това Виктор каза на едната финалистка Дениз Хайрула. Така стана ясно,  че избира за победител рускинята Виктория в предаването "Ергенът".

Ергенът Виктор Стоянов подари само роза на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен.

Виктор с Дениз

Виктор с Дениз СНИМКА: СТОПКАДЪР BTV

„Стоя пред теб в този прекрасен ден, за мен е чест! Изпитвам облекчение, че най-накрая мога да споделя какво наистина изпитвам към теб и това не е нещо, което се случва сега. Тези чувства хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат, в най-красивия смисъл на тази дума, от седмици. Ти прекрачи прага на това откачено приключение последна и още тогава знаех, че в това има пръст съдбата. Развълнува ме в мига, в който те видях! Обичам всички несъвършенства на характера ти, защото те те правят истинска, вълнуваща, непредвидима. За мен моето момиче, жената на моя живот, бъдещата майка на децата ми трябва да е точно такава – жена с гордо вдигната глава, достойна, непреклонна, да отстоява себе си и семейството ни с цената на всичко. Ти си безстрашна и това ме кара да те уважавам още повече. Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те, да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!“ - обърна се Виктор към младата жена.

На финала Виктор беше поканил майка си, брат си и най-добрия си приятел, които се запознаха с двете финалистки и разговаряха с тях. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и скандали, каквито бяха обвиненията на СЕМ към формата.

Ергенът Виктор Стоянов си избра Виктория

Веднага след финалния епизод Виктор Стоянов гостува  в шоуто на Николаос Цитаридис. Там той призна, че с Виктория не са заедно и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг. Виктория не участва, защото била ангажирана.

Победителката Виктория Капитонова
Победителката Виктория Капитонова СНИМКА: Би Ти Ви

Той каза, че, когато е узнал за поведението на Виктория, имайки предвид ситуацията, когато тя заля Александра с вода, е изпитал огромен срам.   

Не можел да си позволи да коментира отношенията си с Александра, защото е джентълмен.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буца

Буца

21.05.2022 | 07:27

И какъв е смисълът на това предаване тогава ,щом не са заедно . За пари и слава и известност. Хляб и зрелища за зрителите . Запълване на ефира и време . Напълниха с разни безвкусни предавания само да имат какво да излъчват по тази тв .

Отговори
5 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?