1939

"Ергенът" я съсипа: Участничка с пълна промяна, няма да я познаете СНИМКА

Участничките в "Ергенът" отнесоха доста критика заради изкуствения си външен вид и множество корекции. Деница Дишкова се отличаваше с естествена визия и успешна кариера и обраност в поведението и думите си. След като отпадна изненадващо обаче, Деница беше силно разочарована заради силните си емоции към Виктор.

По време на участието си в шоуто зрителите постоянно коментираха, че Деница съвсем не изглежда на 34, колкото пише на визитката и се появиха спекулации, че блондинката всъщност е на 40 и подобно на Гергана Стаменова крие истинската си възраст.

Тези коментари явно са засегнали нежната Деница, защото по време на гостуването си в шоуто на Николаос Цитиридис тя бе доста променена. Сред корекциите, които тя е направила, ясно се виждат хиалурон в устните, запълване на мимическите бръчки между веждите, както и променена форма на самите вежди. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Надървен

Надървен

20.05.2022 | 04:25

Ебе ми се ?

Отговори
0 0
Самоходец

Самоходец

18.05.2022 | 17:36

Деница се показа като бездушна равнодушен човек трябваше да защити Александра тя не го направи защото я считаше за силна конкуренция това показва че въобще не е възпитана и че не е красавица нито преди нито сега човек може да не бъде физически красив но когато е възпитан и душата му е красива и чиста всичките го харесват атас хем грозна хем гадна

Отговори
2 0
Каква обраност и интелигентност...

Каква обраност и интелигентност...

18.05.2022 | 14:38

Тази жена имаше поведение на стара провинциална мома.

Отговори
4 1
Буца

Буца

18.05.2022 | 13:19

Аз не виждам красавици а пласмасови кукли с много грим. Злато търсачки , търсачки на слава и известност .

Отговори
7 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?