3906

Ергенът още я търпи, но Гонзо - не! Новият шеф уволни от БФС Виктория от "Ергенът"

След като новото ръководство на БФС, начело с новия футболен шеф Георги Иванов - Гонзо, встъпи в длъжност, първата работа била да се раздели с част от екипа на администрацията, включително и с една от най-коментираните участнички в тазгодишния сезон на "Ергенът" Виктория Асенова.

Според източници, цитирани от "България днес", представящата се за футболна мениджърка дама вече не била част от екипа. Засега тя не е коментирала дали тази мълва отговаря на истината или не. Наскоро пък публикува снимки от спортното събитие "Футболист на годината", където е позирала с част от престижните купи, предназначени за победителите. Виктория беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на "мениджър футбол и социална отговорност" в "Бояна", а преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.

Тъй като информацията, която "ергенките" имат право да коментират, е доста оскъдна, тя най-вероятно скоро ще даде яснота дали в действителност е останала без любимото си място в БФС. Брюнетката обаче няма от какво да се притеснява, тъй като наскоро в разговор с фенове обяви, че има няколко проекта, които стартира, един от които е свързан с изработката на луксозни свещи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Reman

Reman

28.03.2024 | 17:51

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим!!!--- https://e.vg/alman

Отговори
0 0
...........па

...........па

28.03.2024 | 14:32

Сега Гонзо=Боби Михайлов ще назначи в БФС -Цеца Красимирова и Светлана Гущерова-Гонзова.

Отговори
6 0
Мимет

Мимет

28.03.2024 | 14:21

Как няма да я изхвърли, тя е по-грозна и от него.

Отговори
6 2
Айше

Айше

28.03.2024 | 14:38

Кат гледам все едно една майка ги е раждала

Отговори
5 1
Верно е!

Верно е!

28.03.2024 | 14:44

За Костя от Максуда ли говориш?

Отговори
5 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?