2374

"Ергенът" е забравен: Пиленцата от Монако превзеха "Смени жената", зрителите в шок СНИМКИ

Новите епизоди на „Смени жената“ са на път да ударят в земята „Ергенът“. Още с излъчването на втори епизод една от двойките участници изумиха зрителите. „Пиленцата от Монако“ Боби и Нина от Пловдив широко афишираха луксозния свят в който живеят, по техни думи.

Снимка: bTV

Нина постави всички на място още в началото, като обясни на половинката от другото семейство Митко Господинов, известен от „Фермата 1“, как само обувките им струват две хиляди лева.
Половинката й Боби пък обясни, че се облича само в бутикови дрехи на „Филип Плейн“, с когото, ако може да му се вярва е приятел и не само, с Григор Димитров са се виждали веднъж и също са приятели.

Снимка: bTV

"Добре де, за него разбрахме, че се облича в Филип Плейн, ами тя ? Приятели били снимали се веднъж с някой и айде - приятели!!! шок шок !!!", коментират зрителите видяното от екрана.

"Почти половин век сме свободни да пътуваме, а някои като мен от много много години живеем в западна Европа. Не разбирам как им се хващат на глупостите на те тея двамата .
В западна Европа е нормално да познаваш известни и не е въобще хвалене, а нещо нормално
Много са ми смешни, в същото време продуцентите са много изостанали във времето", пише друг възмутен зрител.

"Разликата между тези семейства е от земята до небето", коментира трети.

Тази двойка инфлуенсъри отдавна блуждае в интернет пространството и не за първи път афишира с луксозния си живот в чужбина, но как са се навили да участват в някакво си предаване и да излязат от зоната си на комфорт, е загадка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?