4232

Ерген №1 Виктор разобличи Алек: Той е мошеник! ВИДЕО

Бившият фитнес инструктор използва кадри от един от най-добрите български филми на всички времена - "Опасен чар"

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас благодарение на важната си роля в първия сезон на "Ергенът", реши да покаже какво смята за постъпката на актуалния Ерген Алек Младенов, който реши да запази статуса си на необвързан мъж в края на романтичното риалити шоу.

Ерген №3 стана обект на невиждан хейт заради решението си да избяга от имението, без дори да каже в очите на двете финалистки, че не избира нито една от тях.

Виктор Стоянов реши да изрази мнението си за действията на Алек и цялостното му държание в предаването. Бившият фитнес инструктор използва кадри от един от най-добрите български филми на всички времена - "Опасен чар", в който Тодор Колев играе изпечен мошеник. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова, припомня Hotnews.bg.

 
 "За който не разбира посланието - песента и отрязъка са от стария български филм "Опасен чар" сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с... "Опасен чар", обяснява почитателка на Виктор в коментар под поста му. Публикацията с тънкия намек очарова последователите на първия Ерген на България, които масово се съгласиха с него.

Фенките на Виктор са категорични, че Алек е далеч от класата на Виктор. "Ти беше най-достойният Ерген! И излъчване, отношение, държа се на положение, не се мляскаше с всяка, просто класа над следващите момченца", пише почитателка. "Това е най-интелигентното обобщение на ситуацията с "Ергенът", заявява друга последователка на риалити героя.

"Срещу теб да тичат…", коментира и Мила Михова, която тази година бе коментатор на предаването в "Преди обед".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?