4232

Ерген №1 Виктор пострада! Нападнаха го...китайци СНИМКА

"Няма да повярвате, както не повярвах и аз, но и там имам фенове", сподели Виктор

 

Виктор Стоянов, който доби популярност като първия най-желан тв ерген в България, съвсем наскоро се оказа и сред любимците в танцувалното шоу "Денсинг старс", се завърна от Китай със сертификат за нова федерация.

Там той се обучава как се провеждат и оценяват състезания с драконови лодки. Следващото Световно първенство в тази дисциплина у нас ще бъде през 2025 г.

"Всички се сертифицирахме успешно", сподели Виктор в "Преди обед" по bTV, а от думите му стана ясно още, че по време на обучението си в Китай се е наложило да смени хотела, защото е... прекалено известен. Още във фоайето на едната от сградите, например, го причакали голяма група от хора с микрофони и камери.

"Няма да повярвате, както не повярвах и аз, но и там имам фенове", сподели Виктор.

БЛИЦ

Всъщност Ергенът от първи сезон на романтичното риалити отива за пръв път в Китай още когато е на 17 години. Престоят му там този път обаче е различен. Той получава внимание, на което никога преди това не се е надявал!

Китайците даже го убеждават Виктор, че би станал успешен инфлуенсър в тяхната страна, стига да се реши на това. А до хрумката да ходи в Китай Виктор стига благодарение на идеята да изкара сертификати за създаването на федерация за състезания с драконови лодки, която към настоящия момент вече е факт, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?