Следвайте ни

Емоционални недоразумения за 3 зодии

viber icon

В неделя ще ви ангажират разговори свързани с планове и идеи относно подобрение, ремонт и други действия свързани със семейно имущество. Много настоятелни в своите идеи и желания ще бъдат представителите на Козирог, Телец или Дева, които са членове на вашето семейство. Притесненията, които ще възникнат около ваш родственик ще са краткотрайни и вероятно свързани с прибързана паника при неясни обстоятелства. В неделя ще преживеете неочаквано събитие, разговор, среща и други свързани с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Новините днес, които касаят личния и любовния ви живот може да са свързани с минали събития или такива, които ще се случат в по-далечно бъдеще.

 

Много емоции днес очакват представителите на Лъв, Овен и Стрелец. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще бъде важен ден за вас, който не бива да се разпилявате предизвиквайки с емоционалните си реакции нови неприятности, проблематични отношения и др. Днес бъдете над всички дребни ежедневни неща в живота, които помрачават неговата красота. Изненадите днес ще ви дадат възможност за нов начин на живот или развитие. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате разговори свързани с обсъждането на парични или финансови дела. Възможно е да коментирате ваши или семейни пропуски или грешки свързани с пари. Пазете се от кражба или забравяне на вещи на обществени места. Важно събитие свързано с жена ще насочи вниманието ви към нея. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате благоприятно време за пътуване. Контактите ви с хора отблизо и далеч ще са в основата на различни емоции и преживявания. Новите познанства днес има своето значение за развитието ви. Не очаквайте много от тях, но им дайте шанс да се развият. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще ви се наложи да разговаряте и обсъждате някои емоционални недоразумения с ваши роднини или приятели. В неделя ще получите радостна вест свързана с мъж. Днес очакванията ви свързани с жена ще ви донесат разочарование. Изненадите ще са свързани със случайно изпуснати коментари, които ще ви дадат важна информация. 

Източник: astro.velida.net

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?