Следвайте ни

Емоционална сряда за 3 зодии

В средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на тъжни или носталгични чувства. Това може да се дължи на усещане за края на лятото, на вече отминала лятна почивка или да има други индивидуални причини за подобни настроения. Мнозина ще съжаляват за пропуснати възможности през последните няколко месеца, които сега осъзнавате, че няма да получите отново. Неприятностите в семейството днес ще са предимно свързани с необмислени разходи, пропуснато плащане или други парични дела. Добро настроение може да ви създаде очакване за бъдеща среща през този или следващия уикенд, с приятели, любим човек или роднини. Като цяло сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и романтични приключения, стига да сте искрени в отношенията си.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате желание да подредите и организирате домашните си дела и планове за близките дни и седмици. Това ще бъде благоприятен ден да се фокусирате върху развитието или изпълнението на ваши стари планове и идеи. Възможни са парични приходи, но едва ли ще е някаква голяма сума пари. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате благоприятен ден за развитието на финансови дела, които касаят семейството или собствения ви бизнес. Сряда ще бъде подходящо време за приятни срещи, гостувания и събирания. Пазете личните си вещи от загуба или забравяне на обществени места, тъй като днес мислите ви ще се реят в различни посоки и ще бъдете много разсеяни. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е един емоционален ден, с най-различни преживявания, които ще оставят след себе си трайна следа. Новите познанства вероятно ще са с хора, които ще имат кратко присъствие в живота ви. Не обръщайте гръб на приятели, само защото не харесвате техния начин на живот. Денят вещае събитие свързано с дете или с бебе, което ще бъде тема за оживени разговори с приятели или роднини.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате повече задачи или общи действия с хора от семейството си. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с момиче или с жена. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване. 
В сряда внезапно може да възникне тревога в дома ви (където има такива). Тези неща днес няма да могат да бъдат предсказани. 

Източник: astro.velida.net

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?