Следвайте ни

Емоции за Девите и конфликти за Водолеите, една зодия удря джакпота

viber icon

ОВЕН

Интересен ден наситен с много динамика. Ако искате да удържите позициите си не трябва да се отпускате, а да покажете на какво сте способни. Започнете да действате самостоятелно, а по-късно потърсете подкрепа от хора, на които може да имате пълно доверие. 

ТЕЛЕЦ

Днес не се доверявайте напълно и бъдете внимателни при общуването си. Не обръщайте внимание на нападките на недоброжелатели, на язвителните забележки и лъжливата критика. Възползвайте се от предлаганите ви услуги за решения на конкретни проблеми и не поемайте допълнителни ангажименти.  

БЛИЗНАЦИ

Съсредоточете се над наистина важните дела и най-вече над тези, които ще ви помогнат  да реализирате дългосрочните си цели. Разчитайте предимно на собствените си сили, защото помощта, която ще получите, ще бъде формална. Ако се окажете в точното време на правилното място, ще откриете нови предизвикателства.

РАК

Ден за важна работа и сериозни решения. Способни сте да се ориентирате в ситуацията, както и правилно да оценявате обстоятелствата и хората, с които имате взимане даване. Може да помислите върху дългосрочни проекти. Времето е подходящо за делови преговори. 

ЛЪВ

Днес ще успеете да решите няколко важни проблема. Появяват се основания да гледате на бъдещето с повече оптимизъм. Планирайте деня си така, че да ви остане достатъчно време за почивка и възстановяване на силите ви. Преумората ще ви направи раздразнителни.

ДЕВА

Емоционален ден - ще решавате сложни казуси, ще търсите отговори на въпроси, вълнуващи вас и вашите близки. Вашата дипломатичност ще ви помогне да избегнете споровете и да забравите стари разногласия. Постарайте се да намерите време и за почивка.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни в контактите си. Доверявайте се само на проверени хора. Не е желателно да обсъждате дългосрочни планове. Ако работите самостоятелно, ще имате по-добри резултати. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения, романтични изненади и подаръци от любимия човек.

СКОРПИОН

Ако сте настроени достатъчно борбено, непременно ще излезете като победител от неприятна ситуация. Възможно е увеличение на доходите. Помнете, че днес околните вярват не на думи, а на дела. Привечер отделете време за семейството и близките си – може да обсъдите важни въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Не губете напразно времето си, постарайте се да се възползвате от всички възможности, които се откриват през деня. Не се стеснявайте да отбележите своите заслуги, талант и опит. Умната самореклама ще се окаже много полезна. Благодарение на нея скоро ще получите нови предложения.

КОЗИРОГ

Съсредоточете се над най-важните си цели. Колкото повече направите днес за тяхното постигане, толкова по-добре. Може да отложите част от делата си. Предстои ви да решавате стратегически задачи, както и определяне на плановете си за далечното бъдеще. Имате шанс за сключване на изгодна сделка.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да избягвате конфликти с хора, с които имате общи интереси в работата и бизнеса. Ако сега развалите отношенията си, възстановяването им ще бъде много трудно. Дори в непринудена обстановка, обсъждайте деловите въпроси с голяма предпазливост. Във всичко останало денят е благоприятен.

РИБИ

Правилно оценяте своите сили и възможности, определяте приоритетите си и се съсредоточавате над тези проблеми, които изискват внимание точно сега. Ако не се отвличате и разсейвате, вероятността да сгрешите е минимална. Ще намерите начина да преодолеете и разногласията си с близките си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай