1553
Следвайте ни

Емоции тресат две зодии, денят е на Рибите

viber icon

Здравейте, приятели! Уикендът настъпи, а няма нищо по-приятно. Сипвайте кафето и започвайте нашия хороскоп.

 

ОВЕН

Отличен ден. Можете да направите много полезни неща за себе си и за другите. Ще подкрепите хора в трудна ситуация и ще възстановите справедливостта в конфликтна ситуация. Вероятно е днес да намерите нови приятели и съюзници, на които можете да разчитате в бъдеще. 

ТЕЛЕЦ

Напрегнат ден. Трябва да се справите няколко неща наведнъж. Освен това околните не винаги ви разбират правилно и ще трябва да обяснявате и най-простите неща няколко пъти, което ще е доста досадно. Но вие ще се справяте с емоциите и ще избягвате конфликти, доколкото е възможно. 

БЛИЗНАЦИ

Днес способността спокойно да преговаряте и да провеждате дискусии по конструктивен начин ще ви е много полезна. Имате шанс за решаване на важни работни въпроси, укрепване на професионалните позиции и разоръжаване на недоброжелателите. Не са изключени и романтични изненади.

РАК

По-добре е да не планирате важни неща през първата половина на деня. Може да е трудно да завършите започнатото, а и не винаги ще е възможно да постигнете резултата, който сте очаквали. Лесно ще бъде да се справите с текущите задачи и да разрешите изостанали проблеми.

ЛЪВ

Това е денят, в който можете бързо да разрешите сложните проблеми. Интуицията ще ви помага да действате правилно, да не допускате дори дребни грешки, и ловко заобикаляте капаните, поставени от недоброжелатели. За да се договорите с някого за съвместни действия, често трябва да полагате сериозни усилия. 

ДЕВА

Ден за интересни и важни разговори. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва кога си струва да правите отстъпки и кога ще е по-добре да отстоявате за себе си. По-добре е да не бързате с важните решения, особено ако те засягат далечното бъдеще. Очаквайте позабравени парични постъпления.

ВЕЗНИ

Добър ден за обсъждане и споделяне на вашите идеи и дългосрочни планове. Връзката, която сега започва като бизнес партньорство, може да придобие приятелски или романтичен характер. Денят ще е успешен по отношение на финансите - вероятни са парични постъпления или печеливши сделки.

СКОРПИОН

Не винаги ще е лесно да се разбирате с хората. По време на работа са възможни разногласия поради дреболии. Някои трудности при обсъждането на текущи въпроси, могат да доведат до конфликти. Опитайте се да не губите равновесие и ще успете. Денят е подходящ за събиране на информация.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден, който ви дава шанс да направите много неща. Ще се опитате да помогнете на тези, които имат нужда и да подкрепите хората в трудни ситуации. Лесно ще е да възстановите бизнес връзките, които някога са ви били полезни. Запознанствата ще са лесни - ще правите добро впечатление на мнозина.

КОЗИРОГ

Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите. Благодарение на нея ще осъществите смелите си планове и ще постигнете успех. Можете да преговаряте за сътрудничество с нови познати. Най-вероятно те ще се окажат надеждни съюзници. Следобедът е време за общуване с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

Това е денят на новите идеи - необичайни, смели и успешни. Креативността и находчивастта ви карат другите да подкрепят много от вашите инициативи. Лесно научавате всичко, което можете да използвате и бързо възприемате и прилагате чуждия опит. Внимавайте с парите.

РИБИ

Страхотни сте във всичко - от най-простото до най-трудното. Интуицията ще ви подсказва как бързо да постигнете желания резултат. Ако я следвате ще си спестите много време и енергия. Възможни са необичайни познанства и срещи, благодарение на които ще ви се отворят нови професионални перспективи. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?