Следвайте ни

Емоции и неочакван обрат в живота на две зодии, трета пълни джобове

viber icon

ОВЕН

Повече ще мечтаете и фантазирате, вместо да се захванете за реални дела, но това не е беда. Скоро ще настъпи времето за изпълнението на вашите идеи. Засега може да си почивате и да се наслаждавате на приятни занимания или да се захванете с каквото ви хрумне.

ТЕЛЕЦ

Денят, макар и напрегнат, ще е добър. Усещате, че сте в подем, знаете какво да правите и защо да не се отказвате от замисленото, докато не постигнете своето. Обърнете внимание на отношенията с близките ви. Настроени сте за откровени и критични разговори, но внимавайте да не обидите някой.

БЛИЗНАЦИ

Денят започва приятно. Бързо и лесно ще се стравяте със задачите си. Благоприятно стечение на обстоятелствата, ще ви помогне да решите проблем, който ви мъчи отдавна. Ако съществува възможност за отлагане на част от работата ви, направете го. Имате нужда от повече почивка.

РАК

Доста разпилян ден. Вие сте импулсивни, поддавате се на емоциите и действате не точно така, както сте планирали. Взимате решения или много бързо, или пък ги отлагате за неопределено време. Трябва да намалите темпото и да се вслушвате в съветите на околните. Само така ще излезете от това положение.

ЛЪВ

Ден за важни разговори. Може да обсъждате всякакви сериозни въпроси, касаещи както  работата ви, така и личните ви отношения. При всички случаи случаи, ще получите отговорите, които търсите. Ще имате възможност да сложите край на семейни разногласия, както и да възстановите стари връзки.

ДЕВА

Внимателно се вслушвайте какво ви подсказва интуицията. Днес тя може да ви помогне да избегнете грешки, да не правите и говорите неща, за които после може да съжалявате. Помислете добре, преди да споделите с някого своите планове. Добре е поне в началото да действате самостоятелно.

ВЕЗНИ

Време е да обсъдите сериозни въпроси и да вземете важни решения. Някои от вас ще получат информация, която ще им помогне да избегнат сериозни неприятности. Така ще имате възможност навреме да коригирате плановете си и да създадете контакти с хора, които са готови да споделят опита си.

СКОРПИОН

Ден за нови предизвикателства. Оптимизма ви и увереността в силите ви значително ще увеличат шансовете ви за успех. Случайни запознанства може с времето да се превърнат в полезни делови контакти. Ще успеете да решатите част от проблемите си благодарение на подкрепата на стари приятели.

СТРЕЛЕЦ

Крайно време е да започнете осъществяването на някои от идеите си. Интуицията ще ви подскаже откъде да тръгнете. Ще имате приятни преживявания и неочаквани поводи за радост. Денят е особено добър за влюбените Стрелци – чакат ги страхотни изненади. Общуването с близки хора също ще ви вдъхнови.

КОЗИРОГ

С каквото и да се захванете днес, подходете сериозно. Всякакви прояви на лекомислие са неуместни. Не залагайте и на късмета си, нужно е да сте предпазливи. Всичко това не значи, че звездите са против вас. Може да постигнете големи успехи, ако действате разумно и предпазливо.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни. Денят няма да е лош, но преди да се захванете с нещо ново, струва си да премислете добре. Избягвайте неоправдания риск, помислете кое е по-изгодно – да действате сами или да потърсите помощ. Добре премислените стъпки ще ви позволят да постигнете отлични резултати.

РИБИ

Успешен ден за тези, които се захващат с полезни дела. Има шанс да направите добро не само за себе си, но и за близките ви. Понякога вие предугаждате желанията на приятелите си и днес ще намерите начин да ги зарадвате. Нова романтична връзка ще ви извади от еднообразното ежедневие.  

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай