Следвайте ни

Емоции и любовни изпитания за две зодии

viber icon

ОВЕН

Ден с интересни възможности. Може да се заемете с нещо ново и да направите живота си по-разнообразен. Пълни сте с ентусиазъм, енергични сте и сте уверени. Това се харесва на околните. Те ще подкрепят вашите идеи и с удоволствие ще ви помагат. Все пак, бъдете внимателни в оценката на вашите възможности.

ТЕЛЕЦ

Ден за важни разговори. Успявате да убедите всички, които преди са били скептични към вашите идеи и лесно ще се договаряте. Възможно е намерите не само съюзници, но и истински приятели. Трудно е някой да остане равнодушен към вашето обаяние, така че е възможно и начало на красива романтична история.

БЛИЗНАЦИ

Днес е време за почивка, развлечение и срещи с хора, които са ви приятни. Не планирайте нищо важно. Може да се върнете към стари проекти. Сега ще успеете да ги приключите и то с отлични резултати. Финансите са ви стабилни и може да планирате някои покупки или инвестиции.

РАК

Трудно ще се настроите днес за делова работа. Имате силно желание да отложите всичко, да починете или просто да прекарате приятно времето си. Време за общуване и срещи. Във всеки случай вие бързо намирате общ език и решения. Все пак, първо е нужно да решите някои спешни проблеми.

ЛЪВ

Бъдете настойчиви, само така ще имате добри резултати. Не всички харесват вашите планове. Често е въпрос на просто неразбиране. Ще ви трябва време за обяснения, така че ще е необходимо да се запасите с търпение. Може да решите доста въпроси, свързани с дома. 

ДЕВА

Сутринта е отлично време за срещи. Може да обсъждате планове, или просто да си поговорите. Във всеки случай разговорите ще се окажат приятни и полезни. Ще се наложи да проявите характер и да решите някои рутинни задачи, при това не толкова увлекателни, но все пак необходими.

ВЕЗНИ

Денят е пълен с вълнения, но няма да възникнат сериозни проблеми. Струва си да бъдете внимателни с парите. Не е време да ги хвърляте на вятъра и да купувате скъпи вещи, които така или иначе на са ви толкова нужни. Проявете настойчивост и не се предавайте, само така ще имате успехи.

СКОРПИОН

Започнете денят с важните неща. Ако не си губите времето напразно, само за няколко часа ще се справите с проблеми, които иначе може да ви отнемат дни. Импровизирайте, проявете креативност  и търсете и други пътища за постигане на целите си. Вечерта е време за срещи и романтични трепети.

СТРЕЛЕЦ

Подходящ ден да поставите високи цели. Дори и да не успеете с всичко, няма съмнение, че ще се справите с много неща. Често ще ви искат помощ, а вие се стараете да не отказвате на никого. Важно е не само да се трудите усилено, но и добре да си отдъхнете. Помнете това и правете паузи за почивка.

КОЗИРОГ

Лек и радостен ден. С много задачи ще се справите отлично и имате успех там, където преди ви е било трудно. Лесно ще намерите помощници, защото хората харесват идеите ви. С общата работа може да започне дълго приятелство или красива романтична история. Ще научите много нови и интересни факти.

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва да проявите търпение и да не бъдете дребнави. Ще имате срещи предимно с песимисти, язвителни хора и критици. Мнозина от вас ще бъдат вдъхновени от малки пътувания. Смяната на обстановката ще ви зарадва, а занимания, изискващи фантазия ще ви доставят голямо удоволствие.

РИБИ

Внимателно с парите днес. Не е най-добрия ден за спонтанни покупки или сделки. Не вярвайте на тези, които ви обещават планини от злато. Може да се окажете лесна жертва на хитреци и мошеници. В останалото деня е добър – може да поправите стари грешки, да се извините на хора, които сте обидили неволно.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?