49

Емилия сгази лука: Башур я изтърва от поглед и горчиво съжали СНИМКА

Емилия, която винаги е била доста обрана откъм разголване, изненада с блестящо боди в новия клип към песента „Прощавам ти”, която вече се очертава като хит. Гласовитата певица позира с впития тоалет насред водна шир.

Емилия не е сред болезнено слабите в бранша и талията й не е като на кукла, но пък е в перфектна форма за своите 41 години. Още повече, че е майка на три деца, пише HotArena.net.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Дядо Соки

Дядо Соки

19.12.2023 | 23:17

А Жорж Башур иСрита ли дАртата прАдня Емилия, за къде го иСлъга, че детето е от него?

Отговори
1 0
ЗлаткаРайкова

ЗлаткаРайкова

19.12.2023 | 20:16

УУдъртяла жЪлка прУститутка била се опитвала да свали приятеля на бившия и Геориги Дани Илиев, като му била давала пари без той да и ги връща, за да си купи кола и му казала да казва пред хората, че той и е искал пари на заем и ги е върнал. Изрусената мЪнгалка Златка е хитра и се е сетила, че хората ще разберат че е същата, като приятелката и Гери Никол която му плащала на Дани Илиев за да лАже, че и е гадже и Златка за това му казала да казва пред хората, че на заем му е давала пари и той и ги е върнал, а истината е че безвъзвратно му е давала пари с цел да го свали, но цАганските и нУмера не и минаха. А и на всички ни е ясно, че пЪрцала Златка заработва, като проУститука в чужбина и за да се прИкрие каква е лСже, че уж е на почивка там. Тая нормален умен мъж няма как да я хареса, а това са само някакви мЪлоумни иСпаднали бУклуци неставащи за нищо, а като махна перуката и и и лАсна прУскубаното теме с 20 мЪзни черни косъма ужЪс и с тия чЕИнета, като тУалетна чиния, а еФтиния грим като го махна и каква гнОсна кожа като на гОшер има с фОги и е кривУгледа със сплескЪна глава ужЪсна е тая грУзница, абе вие нещо нИ сте добре, ако наистина я харесвата тая смрАЪд, напрво се плЪша като я видя прилича ми на жокера хаха ужЪсна е. А и беше казвала че нИе харесва Георги Валентинов, но е искала да го иСползва, за да я Утърве от свУдника и Камен Балбузанов – Куката, а Георги Валентинов и се хвЪна на въдицата, че уж е била с него само заради самия него. А сега Карен циганУОра я пласира за прУститутка по чужбина, ама на раСзпоретинта и харесва на тая само гАзове са и в малУумнта, прУскубана, грУзна глава много гнОсна прУститука е.

Отговори
1 0
баста на чалгата

баста на чалгата

18.12.2023 | 11:02

Арабина изобщо не я изпуснал от поглед, дори напротив.С негово позволение се разголва по клипове и заведения защото му носи пари.Мъж който обича и уважава жена си не прави това.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?