Следвайте ни

Емилия се изплъзва на Башур, подмами я младо гадже

viber icon

Подмами ли се Емилия по младо гадже и ще бие ли шута на зрелия Башур?

Това се питат почитателите й, след като научиха новината, че наскоро поп фолк дивата е получила много примамливо предложение от колегата си Крум. След като обаче разбрали, че е само по работа, си отдъхнали успокоени.

Крум явно иска да привлече със сигурност вниманието на почитателите, щом залага на една от безспорните звезди на поп фолк бранша, която за негово щастие прие да се включи в предстоящия му музикален проект "Ако можеше". Наскоро певецът представи тийзър, в който намекна за какво става въпрос в част от песента, в която специално участие има блондинката.

"Ако можеше" е първи проект на Крум, след като стана част от музикална компания "Ара Мюзик". "Някак си естествено се събрахме с Виктор и Ненчо Касъмови. Поддържах връзка с тях през годините, виждахме се, говорехме си за музика в приятелски разговори и всъщност се оказа, че гледаме в една посока и решихме да вървим заедно по пътя", сподели наскоро Крум в тв гостуване в "Мармалад"./show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ДРУГАРЯ САТАНА

ДРУГАРЯ САТАНА

09.02.2021 | 00:22

АКО СИ ЧУЛ ОТ КЛЮКАТА И Я ПОВТОРИШ ДОРИ 1 ЕДИНСТВЕН ПЪТ, ТИ СЕ ОТВАРЯ ДОСИЕ. ТЪНКО, С ЕДНА СТРАНИЧКА В НЕГО. НАПИШЕШ НЯКОЯ ТЪПОТИЯ ПАК, ОПААА! ОЩЕ ЕДНА СТРАНИЧКА ТИ СЕ ДОБАВА В ДОСИЕТО. ПОСЛЕ И 100 ХВАЛЕБСТВИЯ ДА НАПИШЕШ, НЕ СЕ БРОЯТ.

Отговори
0 0
Kpss

Kpss

08.02.2021 | 00:03

Айде стига моля ви искрено и от сърце...

Отговори
6 0
Съби Ганев

Съби Ганев

07.02.2021 | 14:43

Чалгаджийско-мангалоидни истории.На кого му дреме за кифлътъ?

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай