Следвайте ни

Емилия с тревожна новина, феновете треперят

viber icon

Красивата фолкаджийка Емилия взе тежко решение. Бившата на Коко Динев отложи премиерата на новия си самостоятелен албум „Акула“.

Първоначално проектът, който ще се разпространява под формата на двоен компактдиск и флашка, трябваше да излезе на музикалния пазар на 13 ноември.

“Дни преди обещаната дата за промотиране на толкова чакания ми албум - толкова емоции, толкова желание и радост бушуваха с наближаването на датата и пак вируса ни връхлетя с нова огромна сила.

Исках и имах огромното желание да се случи нещо хубаво за мен и за моите почитатели, но всичко за промотирането и разпространението на продукта е свързано с много срещи и масови контакти, които искам да избегна... Имайки предвид обстановката и всичко около нас, нищо няма да бъде така, както трябва.

Смятам, че на този етап ще бъде по-добре да отложа излизането на “Акула” за 1 декември - дай, Боже. Извинявам се на всички, които като мен нямаха търпението да настъпи този ден. Вярвам,че ще срещна разбирателство и всичко ще си дойде на мястото“, сподели Емилия.

Секссимволът уточни, че проектът „Акула“ е много важен за нея, тъй като не е пускала поп-фолк албум от осем години насам.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай