49

Емблематично заведение в Пловдив с ново име и променена визия

В сърцето на града на седемте тепета Oro by Morado e популярно място за срещи с приятели и любими хора. За почитателите на нощния живот, заведението предлага незабравими уикенд купони. Изборът от вътрешна зала, открита градина и просторна тераса превръщат клуба в предпочитано място за фирмени събития, ергенски и момински партита, рождени дни и още много лични поводи за празнуване. 

Напомняме ви за едно от последните много шумни и VIP събития - афтър партито на Ina Essentials в Oro by Morado.

Oro by Morado винаги радва своите гости с прекрасна гледка към Пеещите фонтани, а сега вече и с ново лятно меню с изкушаващи средиземноморски ястия и напълно обновен интериор с модерна и стилна визия.

Всеки петък и събота се организират DJ партита на различни тематики, като Гръцко, “Да си станем близки”, Най-доброто от 90-те и още. Програмата на заведението можете да следите на тяхната нова fb страница Oro by Morado или IG профил @oro.by.morado.club 

Екипът на Oro by Morado са подготвили програма, пълна с изненади до края на лятото, от която гарантирано няма да останете разочаровани!

Като начало е дългоочакваното официално откриване на сезона, чиято дата ще се разкрие в близките дни! Очаквайте скоро!

Едно е сигурно - Oro by Morado ще стартира с много изненади за своите клиенти. Заповядайте и вие да се насладите на хубавото време, вкусна храна и стилна обстановка. Мястото е известно - срещу Пеещите фонтани! 

 

Телефон за резервации: 089 666 5213.

Адрес: ул. Авксентий Велешки 19, Пловдив 4000

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?