Следвайте ни

Емануела се изправи срещу коронавируса СНИМКА

Чалга звездите остават пак без работа и доходи

viber icon

Фолкпевицата Емануела скочи гневно на върнатите мерки срещу разпространението на коронавируса у нас. Част от тях гласят затварянето на нощните клубове, което пряко засяга всички чалга звезди. 


"Вие се гъбаркате вече....! За два дни с 5000 теста ги докарахте над 200 бройки! И се затварят само определени сектори, иначе, молове, зали, всичко работи,заводи, предприятия, банки, но там "не може да се заразим...!

И как тази година никой не се разболя от друго освен от Ковид, няма летни вируси, няма нищо друго освен Ковид..! То е смешно да ни правите на гупаци! И тези 240 бройки са новозаразени или сте тествали и тези заразени, на които не им е минало още!?! Хората сами си налагат ограничения и всеки отговаря сам за себе си, не е нужно да съсипвате хората и бизнеса на хората", пише във "Фейсбук" Емануела. Галин също е недоволен от взетите мерки и негодува в мрежата. Чалга звездите са притеснени, че отново ще останат без доходи. Всички те са свикнали да разполагат с големи суми пари, предвид космическите им хонорари, а сега пак ще им се наложи да се свият и да пестят до следващо нареждане. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?