4232

Емануела го урочаса! Елвиса претърпя нещо ужасно, всички са в очакване

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса ще трябва да се бори за мястото си в “Игри на волята” в петъчната елиминационна битка

Според информация от преди няколко месеца той отпада и не стига до финала.
 
Не клетвите на Емануела, която преди часове го обяви за безработен пияница, който се представя за богаташ, а отмъщението на пламето най-сетне застигна Николов. Предаването е снимано през юни, а обвиненията на бившата на Елвиса дойдоха на 15.11, но нищо чедно тя да е била наясно с развоя на играта и затова е решила да говори днес, като така забива още един пирон в ковчега на предишния си любим.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)Милионерът получи гласовете на всички свои съплеменници, като опитът му да привлече своя бивш най-близък човек в екстремното риалити Благомир Мастагарков беше неуспешен. Гладиаторите отидоха на съвет след тежка загуба в номинационната битка срещу Старейшините. Въпреки огромния им хъс, червените загубиха голяма част от екстремните сблъсъци. Двубоят на Елвиса и програмиста Момчил Василев, които се бориха в бурното море повече от половин час, впечатли всички на Арената, пише hotnews.bg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Другото зрелищно съревнование беше между бизнес дамата Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава Велкова, които също показаха много спортна злоба. Следващата номинационна битка отново ще тества работата в екип на участниците, а едно от племената ще отиде на съвет. Кой ще се изправи срещу Елвиса?

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?