3906

Елвира от Ергенът попиля Алек, заля със суперлативи Виктор

Елвира Далакова, която беше част от първия сезон на "Ергенът" коментира  ергените   във формата специално за Marica. bg

 

"Виктор беше най-класният ерген. Искрено се радвам, че бях част от първия сезон на „Ергенът“, защото смело мога да твърдя, че нашият сезон се оказа най не-драматичния. Бях изненадана от финала на този сезон, защото със сигурност не очаквах подобен край. Разочарова ме, може би както и много зрители са останали разочаровани. Все пак три месеца гледахме, за да видим как Алек си тръгва. Не знам честно казано, кое ме разочарова повече дали това, че си тръгна, дали това, че заряза дамите с видео или това, че изобщо не съжалява. Със сигурност не съм човек, който съди хората и не бих го направила. Опитвам се да вляза някак си в неговите обувки, но не мога. Фактът, че той не не съжалява ме възмути най-много, казва Елвира.

Всички ние грешим, това е съвсем нормално, но най-достойното нещо е човек да застане и да признае грешката си. Не може да кажеш, че не си давал обещание, че не си давал надежди и не си заблуждавал момичетата. Цял сезон гледаме как ги целува, прегръща, обсипва с красиви думи и комплименти дори до последния момент когато заедно гледаха всички моменти. Дори в този момент той не спря да ги целува и питам аз, ако човек взел вече решението да не избере нито една от дамите, защо продължава да ги целува и не не мога да приема и това, че е шоу, че е риалити, че се намира в такава среда. Като човек бил в тази среда и знам неща от кухня, мога да сравня Виктор с Алек. Защо Виктор не нацелува 130 пъти момичетата?! Защото той показа класа, показа наистина какво е да си джентълмен. Той също не беше сигурен, но не избяга. Не се подигра с чувствата на дамите. Не мога да кажа дали майката в случая е надделяла и той е бил повлиян от нея.

 Видяхме поне реалността в, която живеем, мъж който очевидно мисли само себе си и своето психично здраве, без да има никакво угризиние, че е наранил и разочаровал някого, нали неговите психично здраве е съхранено, но не това не е егоизъм. Мъж, който избяга и заряза две влюбени жени с видео и не посмя да застане зад решението си очи в очи, но не това е страх. Мъж, който не защити нито веднъж жените, които в неговите бяха прекрасни, а позволи на майка си да ги унижи, но не той не мамин син.

И не на последно място мъж, който гордо твърди, че съвестта му е чиста и нарича момичетата другари от войната, сякаш ние сме гледали толкова време друг човек. В нито едно интервю не видях позитивния, усмихнат и лъчезарен Алек, виждам само един надменен и самолюбив човек, който не спира да повтаря, че просто не е обещал нищо. Понякога действията говорят много повече от думите. И държа да кажа не е срамно да сгреши човек, не е срамно да се страхува, всички ние се страхуваме, не е срамно да послушаш и да държиш на майка си, срамно е да не го признаеш, срамно да не застанеш зад действията си", заяви Елвира. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?