1939

Елен Колева хвърли бомба: Показа дъщеря си от индиец СНИМКА

Актрисата Елен Колева успява да предизвиква скандали с лекота, а този път втрещи феновете си като показа снимка на порасналата си дъщеря. Изненадата е огромна, защото момичето наистина притежава от екзотичната красота на актрисата.

В последните години Елен се отдръпна от медийния свят и времето си прекарва предимно в чужбина. След няколко неуспешни публични връзки тя реши да се скрие и да пази личния си живот в тайна. 

Елен Колева показа снимка на момиче и написа: "Дъщеря ми". Не става въпрос за кръвна връзка, а за безумна прилика. Изпратили са тази снимка на Елен, а тя останала шокирана от безумната прилика на младото момиче с нейната външност. 

Самата Елен не познава момичето, нито знае от коя държава е. Но това не й пречи да се шегува с приятелите си в социалната мрежа. С намигване й казват, че е омешала расата, а тя им отговаря с думите: "бащата е с индийска кръв, а аз с руско- българска".

Към момента Елен все още не е минала в отбора на майките, но със сигурност с нейните гени би имала прекрасна дъщеря. Друг е въпросът дали няма да хукне наистина да търси индиец за донор, за да може наистина да създаде създание като от снимката, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ал Бънди

Ал Бънди

16.05.2022 | 21:36

А майко мила!

Отговори
2 0
Тодорка

Тодорка

16.05.2022 | 06:56

Абсолютни глупости...много е далеч от каквато и да била прилика !

Отговори
16 0
мюмюн

мюмюн

15.05.2022 | 13:17

Ако иска дъщеря от индиец да дойде в Столипиново!

Отговори
31 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?