Следвайте ни

Екстрасенсът на Даяна хвърли бомба: В деня на смъртта си смяташе да разобличи...

viber icon

Симон Симънс - екстрасенс, приятелка и довереница на принцеса Даяна, разкри пред света последните ѝ думи, малко преди трагичната й смърт в Париж през 1997 г., пише Daily Star.

По думите й, Лейди Ди й е оставила съобщение на телефонния секретар малко преди катастрофата. Симънс твърди, че в него принцесата е признала, че я мъчи нарастваща параноя.

На телефонния секретар на приятелката си Даяна е оставила над 10 съобщения, но екстрасенската реши да разкрие съдържанието само на две от тях. Тя се страхувала да разкрие останалите, защото е убедена, че смъртта на принцесата не е в резултат на инцидент и е била инсценирана.

Хари издаде зловеща тайна за последните часове живот на Даяна СНИМКИ

И на двата записа, които виждат бял свят за първи път след катастрофата, с приглушен глас Даяна казва: "Имам да ти разказвам толкова много" и я моли да й се обади.

59-годишната Симънс казва още, че в деня на преждевременната си смърт принцесата е смятала да разобличи "опасни международни търговци на оръжие". Тя е искала да замине за САЩ, за да избяга от публичното внимание, и да купи дома на актрисата Джули Андрюс в Лос Анджелис.

От думите на екстрасенската става ясно още, че принцесата на Уелс не е била влюбена в бизнесмена Доди ал Файед, а в сърдечния хирург д-р Хаснат Хан, с когото смятала да се събере.

Симон Симънс твърди още, че Даяна й е разкрила най-големите си интимни тайни, включително омразата й да прави любов с мъже с космати гърбове.

"Даяна разговаряше с мен с часове по телефона", признава Симънс. "Споделям две съобщения, които тя ми остави преди смъртта си на телефонния секретар, и се надявам, че почитателите й ще намерят утеха в гласа й в тези трудни времена на коронавирус, Брекзит и сътресения в кралското семейство", споделя тя. 

Симон предполага, че ако принцесата на народа беше жива, "щеше да донесе светлината, която винаги е била около нея, в тези тъмни дни". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?