Следвайте ни

Екссъпругата на Елтън Джон го нарочи, съди го за 3 млн. паунда

viber icon

Бившата жена на Елтън Джон го съди за 3 млн. британски лири обезщетение, тъй като е писал за брака им в автобиографията си, съобщава електронното издание на "Дейли мейл" и "Контактмюзик". 

Елтън Джон (73 г.) сключва брак с германката Ренате Блауел, която е звукоинженер, през 1984 г. в Сидни, Австралия.

Развеждат се и през 1988 г. популярният изпълнител и композитор разкрива, че е гей. Ренате Блауел (67 г.) е завела дело срещу него в Лондон и твърди, че като е писал за брака им в автобиографията си, Елтън Джон е нарушил споразумение, което сключили след развода.

"Елтън е шокиран и натъжен от иска на Ренате, особено като се вземе предвид, че публично той винаги я е хвалел. Той винаги е имал много приятни отношения с Ренате, уважава я много и не би разкрил никога нищо съкровено за брака им", посочва агентът на звездата, пише БТА.

След развода двамата почти не са се виждали. През 1993 г. поп легендата заживява с Дейвид Фърниш. Сключват брак през 2005 г., а през 2010 г. се сдобиват с първото си дете Закари, а две години по-късно стават родители и на Илайджа. Елтън Джон е искал да представи на бившата си съпруга децата си, да я направи част от живота им, но Ренате Блауел е отказала.

В съдебните документи е отбелязано, че Елтън Джон се е съгласил да премахне някои пасажи от автобиографията си, преди тя да излезе на пазара през октомври. Миналия месец стана ясно, че Ренате Блауел е поискала съдебна заповед срещу Елтън Джон - мярка, която се търси обикновено по лични въпроси или за спиране на информация.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?