Следвайте ни

Ексклузивно: Евгения Джаферович с първи коментар след боя на улицата

viber icon

След скандалният случай на женски бой от миналата седмица, в който главно действащо лице беше Евгения Джаферович, тя най-накрая каза своята гледна точка. Припомняме, че сблъсъкът беше между нея и журналистката Наталия Радославова, в който Евгения удари шамар на Радославова заради спор на софийска улица. Ето какво написа тя в социалните мрежи: 

"Много от вас ме питат защо вече повече от седмица не вземам отношение по обвиненията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама; през това време много нейни колеги, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, но и на тях отговарям едно и също - моето предпочитание, както и това на адвокатите ми, е да не се пречи на разследването, което в крайна сметка да установи кой е крив и кой - прав.

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е признак на съгласие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив - наясно съм, че преекспонирането на ситуацията и доста спорните твърдения, изнесени в публичното пространство, очернят мен и вредят на семейството ми, затова и искам извинение, но само от децата си, задето станаха неволни свидетели на грозни атаки срещу майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха; на онези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа единствено, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху ситуацията. Една гледна точка и едно мнение не означават истина. Ще дойде момент, в който ще разкажа всичко. Ще го направя пред медия, която не си е позволила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства.

Дотогава ще продължавам да съдействам на разследването и ще продължавам да вярвам в справедливостта, на която уча и децата си. Приятен ден. Усмихвайте се!"

Коментари (8)

Биби

Биби

30.03.2021 | 13:08

Нищо не може да те извини Хърватска снахо. Една проста жена. НЕ се прави така - само циганките са бият на улицата.Каквото и да е станало как ще удряш шамар на улицата!? Простачка!!

Отговори
2 0
Терминатор

Терминатор

27.03.2021 | 23:36

Що не ходи на Бабин кук да се прави на мутреса. Хваща шиптъра за ръчица и да вървят на ........

Отговори
1 0
Враца

Враца

25.03.2021 | 11:11

Омръзна ми от нея и Ваня, който и канал да влюча, само тях виждям. Те са навсякъде. Искат да са постоянно в центъра на обективите независимо закасво.

Отговори
10 2
Лили

Лили

25.03.2021 | 08:23

Тази с хърватската фамилия нещо много си повярва. Това е поредното семейство издържащо се от риалити формати, какво да се прави женицата е доста простовата макар и да е гримьорка или там каквото и да е..

Отговори
14 1
Мутри вън е належащо и очаквано от всички

Мутри вън е належащо и очаквано от всички

22.03.2021 | 17:23

Ако лично сте се сблъсквали с Наталия Радославова и нейната арогантност, дължаща се може би на това, че работи за Пеевски, ще си изясните ситуацията.

Отговори
11 3
Ррр

Ррр

22.03.2021 | 16:59

Прави се на мутреса а не се види че е едно безмозачно същество.Извини се не само на децата си а на целото общество,че не занимават с някаква парцалеса цяла седмица.

Отговори
12 3
Дада

Дада

22.03.2021 | 15:45

Семейство де-били. Сръбски куц кон и дебела кранта барака

Отговори
14 8
Стоян Канара

Стоян Канара

22.03.2021 | 16:31

За жената не си прав!

Отговори
4 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?