4232

Екшън на границата! Не искаха да пуснат Сузанита в Турция, певицата се побърка...

В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие в Турция.

Всичко започва още на границата. „Там беше страшен тараш“, сподели сексбомбата и шокира феновете си.

„Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта... Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, оплака се блондинката от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка. „Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва“, казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължили да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си. „Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър , то не беше торнадо, дъжд, виелици“.

По пътя към магистралата се оказва пълно с кокошки. Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое животно. После докато похапвали се появило куче, след него две кози.
Все пак след всички тези препятствия Сузанита и компания пристигат в хотела и се настаняват, но 7-8 часа по-късно. „Надявам се приключенията да свършват дотук“, въздиша Сузанита.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
20 коментара
rtyrt

rtyrt

30.11.2023 | 23:00

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може!!!:----- https://ieej.lv/bioblux

Отговори
0 1
Чиииииифут и Хора

Чиииииифут и Хора

30.11.2023 | 21:30

Айде не ме разсмивай Чииииифута е матрял за сапун А това че вирее случайно по България като троскот си е чиста случайност

Отговори
2 1
Какъв екшън бе, Марица?

Какъв екшън бе, Марица?

30.11.2023 | 21:30

Проверили са багажа на това нищо и са я пуснали. Останалото е чиста простотия, включително и тази на Марица.

Отговори
7 0
На чиииииифутите

На чиииииифутите

30.11.2023 | 21:05

Другото партизанско именце поредно проклето Хейтъри ли е Бя чиииииифутино Нацвъкахте Българският език и ефир със чуждици Я да взема един Хейтър у гаЗЪ да ти навръ за твое успокоение на свинкстера ти

Отговори
3 0
до Това е

до Това е

30.11.2023 | 20:53

От всички хейтъри , да празнуваш празниците сам в килия , да закъсш с колата и никой да не ти помогне . Да нямаш ток и вода НА НОВА ГОДИНА . ДА НЕ ПОЛУЧИШ ПОДАРК ОТ РОДНИНИ И ПОЗНАТИ . Гаджето или женати да те оставят. Да те изритат от работа другата седмица. И сто цирки на задника да ти излезат.

Отговори
3 1
Чиииифутино нагъл

Чиииифутино нагъл

30.11.2023 | 20:47

Нагъл до безобразие Наглоста ви чииииифутска е безпределна У моя дом България вие наглите чииииииифути държейки се нагло като гости не заслужавате да бъдете наричани еврей А нагли доооооолни подли чиииииифути И заради тази ви ваша наглост навсякъде по света ви трепят Скоро туй ви чака и по нашите Български земи и в нашия дом България Преминахте всякакви граници на търпимост със вашата наглост

Отговори
1 2
Хеви Метъл

Хеви Метъл

30.11.2023 | 20:46

Това да не си е завирало главата в кошер. Че джуките нещо набъбнали . Или работи като отпушва мивки.

Отговори
5 0
Горкинката

Горкинката

30.11.2023 | 20:38

Да не са я шибали с точилка по устенцето??

Отговори
6 0
До Това е

До Това е

30.11.2023 | 20:13

Ало пед..ал наср..ан да го духаш. Хвани се за палците бе гейче розово да ти го начукаме здраво.

Отговори
2 3
До Това е

До Това е

30.11.2023 | 20:12

Тогава да го лапаш на всички такива до см..ърт бок..лук.

Отговори
4 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?