Следвайте ни

Екшън герои поемат снегопочистването

Новините от Пазарджик и региона

viber icon
Дора ЦВЕТКОВА, "Пазарджишка Марица"

Нова вълна хумор и сатира роди идеята на пазарджиклии да вкарат Чък Норис в изборите. В стила на популярните "неновини" и сайта "Бъзикилийкс" на мистериозния Чергар Странник нашенци "поверяват" на Чък снегопочистването, за което Жан-Клод Ван Дам "дал рамо". Ето какво разказва появил се след местния вот фейлетон.

"НЕВЕРОЯТНО! Чък Норис взе на концесия пазарджишкото снегопочистване. СНИМКИ!!! Двамата с Жан-Клод обещават да спират снежинките още във въздуха. Борисов ги съди за плагиатство.
Обилен есенен сняг затрупа днес сутринта всички улици в Пазарджишка област. Километрични опашки от изненадани шофьори бяха на път да организират бунт. Още по-изненадани бяха от сметопочистващите служби в града. Най-изненадани бяха обаче гражданите, които с облекчение установиха, че в резултат на бездействието на фирмите концесионери Чък Норис самосиндикално е придобил правото на концесия върху зимните проблеми на Пазарджик и областта и светкавично се е заел да почисти огромните преспи. Тъй като обаче снеговалежите в тукашния край, както винаги, са непредсказуеми и разрушителни за инфраструктурата поради огромните количества на кв. метър, Жан-Клод Ван Дам е "дал рамо" при изпълнение на непосилната задача.

"Ако се справим добре, догодина ще вземем на концесия и снегорините в София", обещават двамата патриоти. "Можем да спираме снежинките още във въздуха, достатъчно е само да следим прогнозата по интернет", твърдят българофилите. По повод на последното им твърдение обаче премиерът Борисов се е изказал пред независими медии, че пръв се е сетил за улавянето на снежинките чрез въпросния метод и ще иска съдебно решаване на спора за оригиналност на идеята.
Продължаваме да следим събитията отблизо."/Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?