3906

Екс изгората на Рачков заряза и новия съпруг: Ето кой се оказа най-важният мъж в живота на Анита СНИМКА

Всички очакваха след сватбата на Анита с милионера Ник Стемпер да последва бебе, но тя изненада всички и стана абитуриентка. Екс изгората на Рачков заряза и новия съпруг. Ето кой се оказа най-важният мъж в живота й

 

Бившата на Рачков - Анита Димитрова, отскоро е госпожа Стемпер, е дама на бала на брат й, който определя, като най-важния мъж в живота й. Блондинката сподели снимки в социалните мрежи, на които придружава брат си Даниел, като оставя и пожелание по случай завършването му. 

 

 

"Тази година булка - догодина люлка, да ама не - абитуриентка!

 

Още преди 3 години брат ми ме покани да съм му дама на бала и до днес изборът му остана същият, което ми носи чувства на щастие и благословеност! Няма по-специална връзка и ни пожелавам винаги да е така - написа Анита в поста си. - Попътен вятър, моето момче! На прага си на един нов живот, изпълнен с много приключения, но и поуки и мъдрости по пътя. Не се предавай, а бъди целеустремен и ако "съдбата ти затвори вратата - влез през прозореца"!..защото винаги има начин! Нека вярата в себе си стане по-силна от страховете ти! Следвай пътеката си и не мисли за другите. Е, кой каза, че една година не може да бъде двойно специална?", допълва блондинката.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?