4232

Екатерина от Ергенът разкри съкровена тайна СНИМКИ

"Никога не съм очаквала нито, че ще участвам, нито, че ще ме изберат"

"То е едно от най-големите предизвикателства в живота ми. Мога да извлека само позитиви. Плаках, защото бях много разстроена. Усещах, че може би ще си тръгна тази вечер." Това заяви Екатерина, която е поредната, която напусна "Ергенът".

Моделката с екзотична красота така и не получи заветната роза, която й гарантираше оставане в шоуто. Почти през цялото време на престоя си в имението, брюнетката бе обвинявана в какво ли не, но най-вече, че е твърде пасивна и неистинска. Тя пък, си мислеше, че Алек ще запази по-специалното си отношение към нея до самия край. 

 

БЛИЦ

"Алек в последните вечери беше по-студен и аз започнах да си мисля какво точно изпитва и към мен, и към другите. Разколебах се. Но се радвам, че така се случи, защото сега изпитвам едно спокойствие. Радвам се, че преживях всичко това. Разбрах, че в живота не можем да се харесаме с всеки, когото срещаме, но е важно да се харесаш с един определен човек",

призна Екатерина в тв интервю пред bTV.

БЛИЦ

На въпрос чувства ли се като "ремарке на Маги", както много от момичетата я определиха заради близостта й с Магдалена, Екатерина отвърна така:

"С Маги сме си близки от самото начало. Супер много й се възхищавам като човек. Самата аз не изпитвам нужда да общувам с всички, един - двама са ми достатъчни. А  и Маги е една от малкото хора, които не влизат в конфликти, което много ми хареса. Сега и с нея, и с Валерия останахме приятелки в живота",

сподели Екатерина. И дори добави:

"Ако Маги ми се обади сега и ми каже, че излиза с Алек, ще се зарадвам за нея, защото нейните чувства са истински".

БЛИЦ

Колкото до Криси, с която имаха доста грозен конфликт преди да си тръгне от шоуто - за това защо лъже, че е без грим, след като е имала такъв, Екатерина отвърна следното:

"Изтрих си грима и после видях, че имам пъпки, които са активни, затова сложих пудра, за да не лъщя, и да не се виждат. Когато Криси повдигна темата, проявих защитна реакция към нея. Впоследствие се извиних на всички момичета, че съм се държала по този начин. Към днешна дата съм благодарна, че това ми се е случило, защото за знам много добре откъде идва тази моя несигурност. 

Срещала съм като по-малка неодобрението на своите съученици - защото бях различна, с дръпнати очи, по-тиха (Екатерина е родом от Русе и е дете от смесен брак - баща й е българин, а майка й - рускиня с монголски корени, б.а.). Подигравали са ми се. Аз мълчах. Доста дълго време живях така - научих се да бъда тиха, скрита, да не привличам внимание.

Не го споделих веднага и на родителите си, които после много съжалиха за това. И все още не мисля, че съм толкова красива и екзотична, колкото ме определят днес хората. Едва, когато дойдох в София и видях как гледат хората на мен, като на модел, осъзнах, че не е лошо да си различен",

предаде show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?