1553

Ефирът се тресе! Ето карето, което ще води любимо предаване на bTV

Събраха се отново! Проверен екип от музикални звезди ще води любимо телевизионно шоу. DARA, Мария Илиева и Иван Лечев се присъединяват към вече обявения за треньор в новия сезон 11 на „Гласът на България“ – Влади Ампов, известен повече като Графа.

Шоуто ще се излъчи тази есен по bTV, а снимките за него започват съвсем скоро. "Безкрайно щастлива и удовлетворена съм, че имам възможността отново да седна на треньорския стол на „Гласът на България“ и нямам търпение да среща още по-цветни и щури покемони тази година“, заявява очарователната DARA преди старта на снимките.

„Този сезон ще открия новия „глас на България“ и ще му дам 100 причини да избере моя отбор“, заканва се и Мария Илиева, която в следващите месеци ще съчетава снимките на шоуто с голямото си лятно турне, озаглавено „100 причини“.

„Най-небрежно искам да напомня на колегите си, че Мастър Лечев все още и неслучайно е тук“, включи се с усмивка и легендарният музикант, който ще седне на треньорското място за осми път, докато продължава да държи рекорда за най-много победи в шоуто досега - с цели трима участници, грабнали титлата „Глас на България“.

Влади Ампов – Графа, който се завръща като треньор в шоуто след четири сезона опит на тази позиция, пристъпва не по-малко отговорно и сериозно към предизвикателството и възможността да открие и изведе до финала новия „глас на България“. Топ изпълнителят е готов да се бори със „зъби и нокти“ за всеки ценен участник с красив глас и също ще бъде сериозна заплаха за останалите треньори.

Кой от звездния екип на треньорите ще изведе победителя до финала в сезон 11 и кой от участниците ще грабне наградата от 50 000 лв. – ще стане ясно тази есен по bTV.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?