Следвайте ни

Ефир през крив макарон: Вижте къде отива Ани Цолова

viber icon

Ани Цолова е съвсем отритната от медиите. След дълго време на забрава, бившата звезда от екрана на някои от най-големите ни телевизии, вече има ново поприще – учителството. Цолова напусна последната си медия тихомълком и въпреки големите обещания за старт на нови и големи проекти, потъна в дън земя.

Явно късметът на червенокоската не се е усмихнал така, както на колежката й Мариана Векилска, и на Цолова й се е наложило да си потърси някакво друго препитание.

Векилска напусна телевизията, в която работеше от 20 години, за да започне нещо ново в чужбина, което по нейни думи, няма нищо общо с медиите. Уви, едва година и половина по-късно тя се завърна на екран с подвита опашка, изтъквайки аргумента, че е редно да продължи да прави това, в което е най-добра. Трибуна за изява й даде БНТ, а Векилска има собствено ежедневно следобедно предаване.

 Цолова обаче няма нейния късмет и вече ще е преподавателка. Явно въпреки жалванията на учителите, че заплатите все не са им достатъчни, бившата екранна половинка на Виктор Николаев е решила да се пробва и в тази сфера. Тя ще преподава на първокурсниците в Нов български университет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Аз,пък предлагам да се върне в родния .плевен и

Аз,пък предлагам да се върне в родния .плевен и

17.09.2020 | 19:38

Ах, Къде си закон.за.софийското жителство?имаше учиндолския тулуп. да живее в София не само.той

Отговори
3 1
И. Блажева

И. Блажева

17.09.2020 | 17:51

Харесвах я! Както винаги по "байганьовски", кадърните хора са неудобни на някой! Поне да не злословят!!!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?