2374

Ефектът на пеперудата: Гери Никол се татуира с живак СНИМКА

Певицата Гери-Никол се сдоби с нова татуировка. Това е видно от профила на изпълнителката в Инстаграм, която е споделила снимка от студио за татуси.

Новата "рисунка" на тялото на варненката се състои от три пеперуди в червен цвят, а тя се хвали под снимката: Butterfly Effect.

Дотук добре, татуса се хареса на феновете, някои от които я посъветваха да направи пеперудки и на "яката дупара". В същото време обаче се включиха загрижени последователи.

"Честито и стискам палци да не направиш алергия от червения цвят… това е най-трудният цвят от цялата палитра! Моят съвет е да се грижиш добре и ако забележиш нещо странно или изпиташ някакъв дискомфорт около татуираната кожа , да се консултираш с твоя татуист и след това с дерматолог", пишат под снимката.

В червената боя за татуировки има огромни количества меркурий (тежък метал или живак), който за съжаление няма как да се изчисти, ако веднъж влезе в кожата. Това води до: загуба на зрението, проблеми с вървенето, загуба на нерви в ръцете и лицето, отслабване на мускулите, липса на координация, както и слухови и говорни дефекти.

"Ако се появят някакви здравословни проблеми, замисли се над това и си направи план "Mercury detox" (но няма как да го изчистиш на 100%). За съжаление, това е "ефекта на пеперудата", който здравословно ще ескалира в един момент", констатират запознати.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?