3906

Едва свързва двата края: Сестрата на Жоро Илиев остана самотна майка СНИМКИ

Тя едва свързва двата края. Сестрата на Жоро Илиев остана самотна майка и сама се грижи за децата си

 

Сестрата на легендарните мафиоти Георги и Васил Илиеви едва свързва двата края, грижейки се сама за трите си деца - близначките Ема и Александра и сина й Георги. Мариана Илиева се е разделила с мъжа си Емил Котев.

Двамата не са заедно вече от близо 2 години и макар Емил често да взима близначките при себе си, целият товар на родителството пада върху Мариана. Таткото на децата плащал минимална издръжка, която не стигала доникъде, а опитите на мафиотската сестра да стартира собствен бизнес в родния Кюстендил все удряли на камък.

 

„Мариана наистина изнемогва. Момичетата скоро ще тръгнат на училище и разходите ще скочат още повече. Наследствената къща в Кюстендил, която брат й й остави, има спешна нужда от ремонт, но пари няма. Чуваше се, че от време на време снаха й Мая Илиева й помага с парични преводи, но дали е вярно, никой не знае. Двете никога не са мелели брашно заедно. Даже децата им – че са първи братовчеди – не се имат“, разказват близки до фамилия Илиеви.

Неясна остава причината за раздялата между Мариана и Емил. Знае се, че двамата винаги са изпитвали финансови затруднения, а Емил не бил много по работата. В Кюстендил се носят и слухове, че Котев доста залитал по хазарта и профукал немалка част от наследството на Главния, пише Intrigi.bg.

„Марианчето е по-добре без него. Тя е оправна като брат си и ще си стъпи на краката“, убедени са нейни близки.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?