Следвайте ни

Едно наум с тях! 2 зодии са най-чепатите в зодиака

viber icon

Лъв

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки.

Проявите му на егоизъм са доста чести, но той в никакъв случай няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Лъв е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

Скорпион

Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни.

Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, необходимо е задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дай  си телефона, нищо че си дърта, прозта и грозна

Дай си телефона, нищо че си дърта, прозта и грозна

12.04.2020 | 00:12

Какво казвате, че моя приятел скорпиона е чепат, не мога да разбера, как може да има индивиди, лошии чепати от раждане та до дърто...! (сиво черния бобър, трънка, другия пелтек, бойка и други като тях,...от тях по чепати няма, та всичко си е индивидуално..!)

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?