2374

Една зодия става център на внимание, напрежение в общуването за Лъвовете

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Денят ще е светъл и вдъхновяващ. Ще почувствате, че сте готови да се заемете с неща, които сте отлагали дълго време. Ще е възможно бързо да се справите с организационни въпроси, да вземете решение за планове и сътрудничество. Днес повече от обикновено ще бъдете в центъра на вниманието.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде добър за делово общуване. Бързо ще се разберете с хората и ще направите благоприятно впечатление, дори на тези, които обикновено забелязват само недостатъците. Ще намирате точните думи, ще убедите много от тях в правотата си и ще защитите действията си.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще зарадва с добри новини и интересни предложения. Няма да сте на загуба и не пропускайте шанса да постигнете дългосрочна цел. Ще трябва да действате бързо и не винаги ще имате достатъчно време, за да съставите ясен план. Но можете да разчитате на интуицията си. 

РАК

Очаква ви наситен със събития ден. Няма да е възможно да се придържате към предварително изготвения план. Най-вероятно ще трябва да се занимавате с делата на други хора и да коригирате грешките им. Благодарение на това ще придобиете опит, който ще ви бъде полезен скоро.

ЛЪВ

Денят няма да е лек. Едва ли ще е възможно да се съсредоточите върху едно нещо, ще се наложи да решите няколко проблема наведнъж. Разбира се, ще се справите с това, но не всичко ще се окаже, така, както бихме искали. Вероятни са разногласия с близки и напрегнати моменти в общуването.

ДЕВА

Съсредоточете се върху полезни неща. Денят е чудесен за тях. Можете да постигнете добри резултати почти без усилия. На много от вас ще им помогнат стари познати и доказани съюзници. Благодарение на подкрепата на такива хора ще победите силен противник. 

ВЕЗНИ

Ще имате шанс да направите добро впечатление на хора, които са се съмнявали в способностите ви. Днес те ще разберат колко много са сбъркали и ще се опитат да подобрят отношенията си с вас. Интуицията ще ви подскаже кой може да ви стане надежден съюзник и на кого все още не трябва да се вярва. 

СКОРПИОН

Не се ядосвайте и не се разстройвайте, ако нещата не вървят по план в началото на деня. Това няма да е най-лекият момент, но не може да го наречете и безнадежден. Важно е да не прибързвате с решенията по отношение на работа и да слушате интуицията си, която ще ви помогне да направите правилния избор. 

СТРЕЛЕЦ

Помислете добре, преди да споделите важни планове с някого. Твърде много откровеност може да ви струва скъпо. Ако успеете да подтиснете емоциите си, ще имате шанс да завършите успешно трудна задача, за която вече са положени много усилия. Резултатът от вашата работа ще изненада приятно другите.

КОЗИРОГ

Приемайте сериозно всичко което вършите. Дори днес да не правите важни неща, не са изключени трудности и забавяния. Обстоятелства може да се окажат неблагоприятни. Във вашата власт е, обаче, да преодолеете всички препятствия. Възможни са напрегнати моменти в общуването. 

ВОДОЛЕЙ

Не изисквайте невъзможното от себе си. Днес може да ви е трудно да се съсредоточите. Ще са ви необходими много усилия, за да завършите започнатото навреме. Няма значение дали решението на някои въпроси трябва да бъде отложено. Със сигурност ще се върнете при тях по-късно. 

РИБИ

Денят ще се развие добре, ако сте внимателни. Не разчитайте на лесни победи, особено там, където сте срещали трудности. По-добре е да избягвате опасни експерименти и да не участвате в съмнителни авантюри. Ръководете се от здравия разум - той е този, който ще ви подскаже как да постигнете целта. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”