Следвайте ни

Една зодия среща любовта на друга живота се преобръща

viber icon
Овен

Днес може всичко, което правите да бъде оригинално и неповторимо. Това няма да изисква никакви усилия от ваша страна, а само малко желание да бъдете малко по-различни от обичайното.

Телец

Днес е много вероятно да бъдете обхванати от скука. Едва ли ще успеете да се справите с нея, така че се постарайте да намерите още някой в същото настроение и така двамата скучаейки ще бъдете много продуктивни.

Близнаци

Днес е ден, в който не бива да прекалявате в нищо. В същото време ще изпитвате безпокойство. Запитайте се имате ли реална причина за това.

Рак

 
Днес е ден за търсене на любов за онези представители на знака, които все още не са открили своята половинка. Не гледайте в стандартните места. Пропускате нечии очи, които отдавна очакват вниманието ви.

Лъв

Днес е ден, в който ще ви се наложи да вземете решение. По-добре да го направите вие, отколкото това да сторят обстоятелствата.

Дева

Днес ще бъдете обект на изключителна нежност и грижи. Да, вие наистина го заслужавате. Не се питайте защо, а приемете това, което ви се дава.

Везни

Днес вашата задача ще бъде да се опитате да се поставите на мястото на вашия партньор. За начало си помислете има ли дейности от всекидневието, които изпълнява единствено половинката ви.

Скорпион

Днес се отдайте на спокойствие и тишина. Не планирайте пътувания. Съсредоточете се върху близките ви планове, като съберете цялата си положителна енергия и вяра, че ще се сбъднат.

Стрелец

Днес ще бъдете по-неразбираеми от обикновено. Не се опитвайте да говорите за важните неща, защото мислите ви ще са неясни.

Козирог

Днес задължително дайте воля на енергията, която ви изпълва. Това не означава да спретвате скандал с всеки, с когото си имате работа.

Водолей

Днес направете подарък. Може да е за вас или за някой други, или за двама ви. Важното е да има такъв.

Риби

Днес ще ви бъде даден тласък, който ще ви движи в продължение на 2 - 3 седмици. Има опасност да изхабите цялата си енергия и ентусиазъм, за нещо напълно ненужно.

actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?