46

Една зодия ще се справи с всичко, а друга ще се влюби

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

OВЕН

Не отлагайте важни срещи - сутринта е идеална за тях. Ще бъде лесно да направите добро впечатление и да убедите онези, които критично оценяват вашите идеи. Вероятни са предложения за сътрудничество и съвместни действия. За някои от вас ще се открият вълнуващи професионални перспективи.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде доста напрегнат, но все пак успешен. Първата половина може да донесе малки трудности и неочаквани проблеми, но скоро всичко ще се нареди. Освен това, до вас ще има хора, които са готови да ви помогнат по всяко време, да ви подкрепят и да ви дадат добри съвети.

БЛИЗНАЦИ

Различията трудно могат да бъдат избегнати. Те са особено вероятни в началото на деня. Дори стари познати могат да ви разберат погрешно, ще трябва да обяснявате отново и отново това, което ви се струва очевидно. В същото време ще се опитвате да не се ядосвате.

РАК

Днес ще имате повече неща за вършене, отколкото сте очаквали. Струва си да започнете деня с най-важното. При този подход ще избегнете неприятни преживявания и притеснения. Ще се справите отлично с решаването на организационни въпроси. Ще покажете и лидерски качества.

ЛЪВ

Работили сте упорито си и днес ще станете свидетели на резултата. Въпреки това се препоръчва да бъдете по-внимателни на работното си място, където може да възникнат дребни спорове. Тези, които планират да инвестират в движими имоти, могат да го направят сега.

ДЕВА

Бъдете упорити и ще постигнете страхотни неща. Когато избирате върху какво да се съсредоточите днес, разчитайте на интуицията си. Занимавайте се с неща, които ще предизвикат интерес. Помощници, ако са необходими, ще се намират лесно. Много хора ще харесат вашите идеи.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Този ден е много подходящ за подреждане на неща и решаване на проблеми, които изискват по-голяма съсредоточеност. Трябва да внимавате във всичко, свързано с парите. Опитайте се да не рискувате нито свои, нито чужди средства. Въздържайте се от съмнителни транзакции.

СКОРПИОН

Опитайте се да не спорите с тези, които не са съгласни с вас. Няма да има смисъл от това, а ще изразходвате много енергия. По-добре е да се съсредоточите върху полезни неща, чийто резултат зависи само от вас. Колкото по-малко разчитате на другите, толкова по-големи са шансовете ви за успех.

СТРЕЛЕЦ

Струва си да действате бързо. Днес много неща ще се окажат добри за вас, а смелите ви начинания ще бъдат успешни. Благодарение на подкрепата на звездите ще успеете там, където никой не е очаквал. Мнозина ще обърнат внимание на вашите постижения и скоро ще получите интересни предложения.

КОЗИРОГ

Не започвайте деня със сериозни разговори. Ще бъде трудно да съберете мислите си и да намерите правилните думи. Втората половина на деня е по-подходяща за работа и за решаване на финансови въпроси. Интуицията ви ще бъде изключително остра. Няма да има трудности и бързо ще се справите с всичко.

ВОДОЛЕЙ

Каквото и да е началото на деня, опитайте се да не губите равновесие. Този път едва ли ще мине без изненади, а някои странни събития или инциденти, могат да объркат плановете ви. Бързо ще разберете как е най-добре да постъпите, ако не се нервирате и тревожите за всяка дреболия.

РИБИ

Струва си да се съсредоточите върху работата. Днес ще имате шанс да постигнете забележим професионален успех. Хората около вас ще разберат на какво сте способни и е възможно е скоро да получите интересни оферти. Пътувания, свързани с работа или бизнес, ще бъдат успешни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?