Следвайте ни

Една зодия се радва на нова любов, друга я очаква промяна

viber icon

Овен – В емоционален план денят е малко нестабилен. Опитите ви да действате може да не доведат до очаквания резултат, възможно е да срещнете съпротивата на външната среда. Добре е да не бързате, а да следвате предварително набелязаните действия.

Телец – Някои аспекти от миналото ще излязат на светло и ще ви помогнат да съборите стената, която ви пречи. В любовните отношения тактът и дипломацията имат значение. Неприветливите изрази и грубите забележки са неприемливи.

Близнаци – Повече се доверявайте на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. На някои ще се наложи непланирано пътуване.                          

Рак – През първата половина на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да ви стане по-леко. Избягвайте да сте в компанията на агресивно настроени хора, пазете се и от битови инциденти. Благоприятно за общуване с близки и любими хора.                     

Лъв – Днес ще бъдете много съобразителни, ще действате интуитивно и ще оставите назад всички конкуренти и съперници. Ще бъдете благосклонни да направите компромис на човек, с когото преди сте имали диаметрално противоположни позиции.

Дева – Днес може да получите втори шанс за нещо. Открийте го и не го пропускайте. Следвайте ритъма на сърцето си. Знайте, че в края на тунела винаги има светлина. Потърсете своя източник на вдъхновение и надежда.

Везни – Има вероятност да възникнат неочаквани пречки, но вие не насилвайте събитията. Не бързайте да реагирате емоционално, ако някой ви досажда. Бъдете внимателни и проявете дипломатичност  в личните отношения, за да съхраните спокойствието и мира.                     

Скорпион – Мотото на този ден е умереността. По принцип това е благоприятен ден, но звездите ви предупреждават - трябва да бъдете по-внимателни в семейните и личните отношения, да не давате напразни обещания, които няма да изпълните.

Стрелец – Преди обед ще има поводи, които ще ви изнервят, ще реагирате доста емоционално на всичко, но през втората половина на деня ще се отнасяте не само по-безгрижно, но и ще намерите поводи да се шегувате и повеселите.

Козирог – Вашият здрав разум и интуицията ви са в чудесна комбинация. Може да предприемете стъпки с минимални рискове. Наблегнете на практичността и бъдете умерени в действията си. Възможно е да се ядосате, но това ще са дреболии, незаслужаващи сериозно внимание.

Водолей – Денят е подходящ за работа, в която се изискват специални умения. Може би ще ви е трудно да се концентрирате върху важните неща и ще пропускате незначителните и дребни детайли. Не се преуморявайте, защото това може да доведе до грешки.

Риби – Знаете точно какво да правите. Способността ви да импровизирате ще ви помогне да преодолеете поредното препятствие. Вие се стремите да бъдете честни и справедливи с другите, отчитате не само собствените си интереси, но и техните желания. С това ще си спечелите нови симпатизанти.

 

Източник: tribune.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?