1553

Една зодия сбъдва мечта, друга сменя работата

Късмет да имате с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Сутринта ще сте мобилизирани и ще свършите доста работа. Ще се справите с натрупаните задачи и ще изгладите отношенията си с хора, с които сте имали неразбирателство. По-късно ще възникнат неотложни задачи, за които ще ви трябва помощ. Ще ви е нужно време и за отдих.

ТЕЛЕЦ

Днес имате необикновени идеи. На много неща сега гледате по друг начин и това ще ви помогне. Интуицията ще ви подсказва как ще се развият събитията. Околните не винаги ще разбират вашите постъпки, но няма да ви пречат. Каквито и да са обстоятелствата, не се отказвайте от замисленото.

БЛИЗНАЦИ

Интересен ден. Често ще възникват препятствия, но те няма да ви изплашат. Мнозина от вас ще заложат на изобретателност и ще постигнат резултати, които преди са изглеждали невъзможни. Може да имате спорове с колегите, но няма да допуснете открит конфликт. Успешно ще стартирате нов проект.

РАК

Денят ще започне с неочаквани затруднения, но благодарение на вашата упоритост и рутина,  ситуацията бързо ще се промени и всичко ще започне да се нарежда отлично. Ще се открият нови възможности. Околните ще харесат вашият ентусиазъм и ще ви подкрепят. Ще получите предложения за сътрудничество.

ЛЪВ

Сутринта ще имате срещи с хора, които искате да привлечете за свои съюзници. Може спокойно да споделите идеите и плановете си. Ще заинтригувате мнозина. Очаквайте добри новини. Ще успеете да изгладите предишни разногласия с колегите си и да успокоите атмосферата около вас.

ДЕВА

Днес много от нещата, с които се занимавате ще изискват повече внимание. Но това няма да попречи на настроението ви. Харесва ви да решавате сложни задачи и да преодолявате прегради, недостъпни за останалите. Очаквайте предложения за работа. Разгледайте ги внимателно, преди да отговорите.

ВЕЗНИ

Днес няма да можете да избягате от суетнята. Започвате едно, после друго, решавате няколко проблема наведнъж. Това на моменти ще ви изнерви, но няма да се объркате. Това ще впечатли околните. Мнозина ще считат, че вие сте способни на всичко и няма да са далеч от истината.

СКОРПИОН

Запасете се с търпение. Днес няма как бързо да имате резултати. Ще се наложи в движение да променяте плановете си и да отстранявате пропуски. Съхранете самообладанието си и не влизайте в спорове. Не взимайте решения под влияние на емоциите. Каквото е възможно отложете за по-спокойни времена.

СТРЕЛЕЦ

Утрото е подходящо за важни срещи. Ще ви трябват само няколко минути, за да направите впечатление на нови познати и да се харесате на важни хора. Ако имате предложения за сътрудничество, приемете ги без колебание. Следобед ще е време за работа, изискваща акуратност и внимание към детайлите.

КОЗИРОГ

Не се сърдете и не приемайте присърце неприятностите. Заложете за рутината и търсете поводи за радост. Само така може да преодолеете стреса и лошото настроение. Вечерта ще имате приятни срещи със стари познати, които ще ви засипят с добри новини и интересни предложения.

ВОДОЛЕЙ

Отличен ден за общуване. Добре разбирате какво искат околните. Забелязвате чуждите слабости, но не се възползвате от тях и това ще предизвика уважение. Може да започнете подготовка по нови проекти. Ще се открият интересни възможности за работа. Някои от вас ще намерят оригинален начин да увеличат доходите си.

РИБИ

Днес взимайте важните решения самостоятелно и действайте както ви подсказва интуицията. На хората около вас това няма да се хареса и някои ще се опитат да се бъркат в делата ви или да ви дават ненужни съвети. Крайно време е да се замислите и да се  погрижите за здравето си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?