Следвайте ни

Една зодия преоткрива любовта, друга стяга куфарите

viber icon

ОВЕН

Отличен ден за делови и лични срещи. Ако ви трябват помощници, лесно ще ги намерите. Може да започнете нещо ново и бързо ще постигнете първите успехи. Ще правите добро впечатление. На мнозина се нрави вашето отношение към живота и идеите, които вие с удоволствие споделяте.

ТЕЛЕЦ

Неспокоен ден. Ще възникват спорове за дреболии, последвани от бурни примирения. Не винаги ще бъдете разбирани правилно, затова ще ви се налага дълго да обяснявате и най-простите неща. Трябва да съхраните спокойствието си, да не сте раздразнителни и да бъдете достатъчно дружелюбни. 

БЛИЗНАЦИ

Не отлагайте задачи днес. Началото на деня ще е благоприятно и ще имате шанс за успехи и в новите задачи. Бързо ще се ориентирате и ще правите правилните изводи, даже когато разполагате с минимум информация. Околните са готови да ви подкрепят – възползвайте се без притеснения.

РАК

Грижите може да са повече от обикновено. Едва ли ще успеете да се съсредоточите върху нещо – непрекъснато ще отвличат вниманието ви и ще трябва да превключвате от едно задача към друга. Имате шанс да възстановите отношения, прекратени преди заради неудачно стечение на обстоятелствата.

ЛЪВ

Напрегнат и интересен ден. Предстои ви да свършите много неща и няма да имате свободно време. Не е нужно да съжалявате за това, защото работата ви увлича. Не е изключено начало на романтична история, която дълго ще занимава вашите мисли.

ДЕВА

Отличен ден, имате шанс за успех в много области. Интуицията ще ви подскаже как да постигнете целите си. Възможни са интересни запознанства, както и срещи с хора, от които много ще научите. Денят ще е пълен с добри идеи. Не бързайте. Скоро ще имате възможност да ги реализирате.

ВЕЗНИ

Не е нужно да вземате важни решения в началото на деня. Емоционално ще сте нестабилни. Някои от вас може да се поддадат на чужди влияния, за което по-късно ще съжаляват. Денят е подходящ за нови начинания. Имате шанс за успех в много области.

СКОРПИОН

Важно е да не бързате. Денят само по себе си не е лош, но с действията си може нещо да забравите или объркате. Постарайте се да спазвате всички обещания, които сте дали – от това ще зависи вашата репутация. Не поемайте нови отговорности, дори и ако малко се съмнявате, че може да ги изпълните.

СТРЕЛЕЦ 

Сутринта може да възникнат проблеми там, където въобще не сте очаквали. Но скоро ще почувствате подкрепата на звездите. Мнозина от вас ще имат късмет и успешно ще приключат с решаването на сложни и важни въпроси. Имате възможност да поправите грешки, допуснати преди. 

КОЗИРОГ

Не бързайте с важните дела. В началото на деня може да ги започнете много внимателно. Ще бъдете доста разсеяни и трудно ще събирате мислите си. Скоро интуицията ще ви подскаже, кога да започнете да действате по-сериозно. Очаквайте добри новини и интересни предложения.

ВОДОЛЕЙ 

Интересен и вдъхновяващ ден. Ще се появят нови планове, а интуицията безпогрешно ще ви подсказва, кои трябва да реализирате първо. Финансов въпрос ще се реши във ваша полза. Някои от вас ще направят много изгодни покупки или ще вложат сполучливо парите си.

РИБИ

Като цяло денят може да се определи като благоприятен. Може да се наложи да отмените някои от срещите, а изпълнението на част от задачите да закъснее. Това няма да се отрази на настоението ви, защото ще решите важни въпроси, които в последно време са ви безпокояли. Може да получите повече пари, от очакваното. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?