71

Една зодия открива любовта, други две са на кръстопът

ОВЕН

Денят е подходящ за общуване. Ще се разбирате добре тези, с които доскоро сте били в конфликт. Ще имате възможност да прекарвате повече време с любимите си хора. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Някои от вас ще намерят нов източник на доходи.

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате работа с различни хора и ще трябва да намерите подход към всеки един от тях. Няма да ви бъде лесно, но със сигурност може да се справите. Тук опитът ще помогне. Днес към вас за съвет ще се обръщат по-често от обикновено. Втората половина на деня е подходяща за решаване на семейни въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Не реагирайте емоционално, независимо какво се случва около вас. Днес способността да запазвате самообладание и да взимате информирани решения ще ви бъде много полезна. Не очаквайте винаги да бъдете разбрани правилно. Това важи, и за бизнес срещите и за неформалните разговори.

РАК

Ако в този ден се заемете с нещо сериозно, бъдете готови за това, че няма да можете да постигнете успех бързо и лесно. Вероятно е нарушаване на стари споразумения, а не са изключени и злощастни инциденти, поради които плановете ви ще трябва да бъдат коригирани. 

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде интересно и вдъхновяващо. Вероятни са някои необичайни и приятни събития, успешни съвпадения, както и срещи, които ще ви развеселят. Това време е подходящо да се заемете с някакъв сложен и мащабен проект. Струва си да бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. 

ДЕВА

Добър ден за обсъждане на сериозни въпроси и планове за бъдещето, както и общуване с хора, които споделят вашите интереси и професионални цели. Важен разговор е по-добре да се проведе в неформална обстановка. Възможно е да ви предложат нещо интересно или да ви дадат страхотен съвет. 

ВЕЗНИ

Ще имате време да направите много неща и не само за себе си. Ще успеете да помогнете на човек, изпаднал в трудна ситуация или да подкрепите някой близък. Ще намерите удачни решения на проблемите, които тревожат хората около вас. Денят е подходящ за подхващане на нещо ново. 

СКОРПИОН

Очаква ви неспокоен ден. Най-вероятно ще трябва да се справите с няколко неща едновременно. Ще се наложи да коригирате чужи грешки и да завършите това, което е започнато от други. Притесненията ще ви дойдат вповече, но ще се справите. Ще направите добро впечатление на влиятелни хора. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да не се притеснявате от дребни недоразумения и неприятности, които могат да се случат в началото на деня. Дори, ако нещата не вървят по план, ще намерите начин да избегнете сериозни проблеми и да промените нещата. Нови познати с готовност ще се притекат на помощ, а общите дела ще ви сближат. 

КОЗИРОГ

Денят ще бъде доста изтощителен. Най-вероятно ще трябва да се справите с няколко неща и няма да има възможност да отложите нещо за по-късно. Няма да е лесно, но можете да го постигнете. Опитът, натрупан по-рано, ще ви помогне. Вероятни са неочаквани пътувания, които малко ще ви ободрят. 

ВОДОЛЕЙ

Струва си да започнете деня с прости и познати неща. Бързо ще се справите с тях, а малко по-късно ще можете да се съсредоточите върху нещо по-интересно и вълнуващо. Вашето въображение ще ви бъде от полза, както и способността да забележите това, което другите не са видели. 

РИБИ

Началото на деня може да бъде стресиращо. Това е труден момент по отношение на комуникацията. Ще бъде трудно да се разберат другите. Важно е да избягнете конфликти. Хармонията в отношенията скоро ще бъде възстановена, ако се държите спокойно и приятелски. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?