Следвайте ни

Една зодия да внимава какво обещава, други две пълнят джобове

viber icon

ОВЕН

Ден за равносметка. Трябва да придобиете ясна представа за това какво искате да правите в бъдеще и да разгледате внимателно всички възможности. Очертава се неприятен ден във финансово отношение. Доход, който чакате отдавна, няма да дойде и това ще обърка сметките ви.

ТЕЛЕЦ

Емоционален ден. Без да очаквате, ще станете център на внимание. Това ще ви изненада, но и притесни. Ще получите интересно предложение, но не е нужно да давате отговор на момента. Отделете време да обмислете възможността по-внимателно. Внимавайте с харченето на пари.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. С повечето задачи за седмицата сте се справили, така че спокойно може да се отдадете на удоволствия. Погрижете се за здравето си – спазването на хранителен режим, ще ви осигури по-голям комфорт.

РАК

Ако разработите докрай идеите, които ви хрумват, ви очаква един ползотворен и успешен ден. Важно е да работите в група и синхрон с другите. Не се преуморявайте – отделете време за почивка и за любимите си хора. Ще получите вълнуваща новина, която засега не споделяте.

ЛЪВ

Ще трябва да се справите с нещо, което ще се окаже много по-лесно отколкото сте очаквали. Ако имате притеснение, че нещо се може да се обърка, потърсете помощ. Старайте се да съчетавате работата с почивката и преценявайте кое е важно и кое може да почака – съществува риск да се претоварите.

ДЕВА

Днес заложите на рутината. Експериментите няма да доведат до очаквания от вас резултат, затова не рискувайте. Денят не е подходящ за плащане на сметки и уреждане на всякакви практични въпроси. Вероятността да объркате нещо и после да съжалявате е голяма.

ВЕЗНИ

Днес обърнете повече внимание на думите на хората около вас. Повечето от тях са преживели различни неща и могат да ви помогнат да погледнете на някоя ситуация от друга гледна точка. Не прибързвайте да отхвърляте идеи и предложения. Занимавайте се само с добре познати дела.

СКОРПИОН

Днес внимавайте на кого и какво обещавате. Има голяма вероятност да не успеете да ги спазите и да разочаровате някого. В професионално отнощение ще се появи възможност за развитие. Не трябва да имате големи очаквания, но все пак я обмислете. Неочаквана среща ще промени плановете ви за вечерта.

СТРЕЛЕЦ 

Не бързайте и не бъдете припряни. Важно е да обръщате внимание на детайлите – те ще ви насочат към точните действия, които ще ви донесат успех в дългосрочен план. Ще проведете разговор, в който ще получите ценна информация. Не бързайте да я споделите, поне засега.

 

КОЗИРОГ

Ако прецените, че имате нужда от помощ, не се притеснявайте да я потърсите. Не мислете и не се съобразявайте с чуждото мнение. Важно е да направите това, което е необходимо. Не се лутайте в търсенето на ново занимание. Имате цел – следвайте я. Обърнете внимание на семейството си.

ВОДОЛЕЙ 

Очаква ви един относително спокоен ден. Не се разсейвайте, а се опитайте да се справите със задачите си бързо, за да ви остане повече свободно време. Използвайте го предимно за релакс и почивка. Проверете и финансите си – може да се наложи да похарчите по-голяма сума пари. 

РИБИ

Не е ден за спонтанни решения и прибързани заключения. Ще ви се случат необичайни неща, които ще ви изненадат и ще провокират вашата креативност. Не задържайте емоциите във вас, а споделите с някого. Покана за среща ще ви изненада и разколебае за планираната вечер.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?