46

Една от най-красивите жени у нас напуска България

Известната лейди България си хареса ново място за живеене и дори вече е избрала училище за детето си

Лейди България 2022 Мария Бойчева се завърна у нас след незабравима ваканция на остров Бали.

Красавицата сподели, че цял живот си е мечтала да живее на подобно екзотично местенце. Откакто се завърна в България, тя постоянно сънувала острова. Семейството ѝ взело решение следващата зима да се пренесат трайно там. Те дори избрали училище за сина им.

Магията на Бали очевидно е пленила Бойчева. Тя разказа, че въпреки бедността си хората там били много позитивни и благодарни. Всички са им се радвали, а улиците им са били много по-подредени и чисти, отколкото у нас.
На острова Мария се запознала с доста местни хора, имало и българи. Тя е създала нови контакти и е завързала ценни приятелства.

Бойчева е очарована от културата на хората там. Тя разказа, че ако някой в Бали почине, другите не тъжат, а се радват, защото вярват, че той отива на по-хубаво място, и казват, че ще се прероди.

Най-силно усещане у Мария са оставили посещението на храма "Тирта Емпул" и срещата ѝ със слоновете, пише woman.bg.

"Този храм е с течаща вода, в която влизаш, за да се пречистиш. Водата там има силна и целебна енергия. Хората ходят в светилището, когато имат здравословен проблем. Нашият шофьор ни разказа, че е бил с много сериозни болести и никакви лекари не са могли да му помогнат. Излекувал го е храмът". 

"Хората сме много забавни за слоновете. Те обичат да играят с нас. Докато хранихме слончетата, ме беше страх заради огромната им уста. Мислех, че ще ми отхапят ръката, но слоновете са много интелигентни животни. Дори си бутнах ръката в устата на слона, за да му пипна езика. Това е едно от най-силните ми преживявания".

Според красавицата животът в Бали е много по-спокоен и достъпен от този в България. Цените на острова са в пъти по-ниски от България, а климатът е изключително приятен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
21 коментара
Индонезия

Индонезия

13.03.2023 | 05:21

Като заживееш там с какво ще се издържаш ,а езиковата бариера ,обичайте културата ще има лек културен шок .В България има много манастири и чудотворни икони също или лековита вода.Да отидеш на екскурзия за няколко дни е едно ,друго е да живееш там. Платено съобщение за някои които решил да смени климата.

Отговори
0 0
Нажмудин

Нажмудин

11.03.2023 | 21:46

Коври сър..

Отговори
2 0
Тайна

Тайна

11.03.2023 | 17:45

Прави ми,негативно впечатление,че българките,с българите,никак не са сплотени,а защо ли?не си обичат мнозина своето,а чуждото,странно,не че,хитрите Армения,са по.....не,те поне са по_сплотени,даже за зло на българите,от нас,но.....най_голямата им беда,е, че не са сплотени с Бога,с Господа,със Света Богородица,а защо всички оплюха,чувствам се като чужденец в родината си,а и вярвам,много така,все този манталитет,лошият,българският,на хора,Люси,които са негативисти,а и анти-пример,със своя собствен живот????Странно,тук,съм непознат,а и не искам,на никой,никоя,като виждам мисленето им,да се харесам,тук са добре,никому-неизвестните човеци,поне да не предизвикват хорската злоба,отрицание,завистта на масите!!!!!

Отговори
3 1
Фен с надежда

Фен с надежда

11.03.2023 | 16:51

А бе, уж красива ама като увеличих снимката в по- голям размер се разочаровах и ми се отщя. Няма надежда.

Отговори
2 3
Акапулко

Акапулко

11.03.2023 | 13:50

Докопала е някой негодник с тлъст портфейл и беж на Бали,какво толкова поредната шаврантия.

Отговори
9 1
МиГ29

МиГ29

11.03.2023 | 08:18

Преди много години, колега разказваше любопитна история: Баща му, който бил геодезист, работел на терен в Старозагорско. Правел регулация на някаква местност в която имало два баира - малък и голям. Попитал местен овчар как се казват двете хълмчетата, а той му отговорил: "Ба ли ги!" На картата той ги нанесъл като "Малка Балига" и "Голяма Балига"!

Отговори
8 0
Сандрели

Сандрели

11.03.2023 | 05:35

Много се закъхърих какво ще правим без нея

Отговори
13 2
Нина

Нина

11.03.2023 | 00:24

Айде, имам имот в Бали, който продавам на символична цена. На много хубаво место в семеен квартал. Мисля, че ще се споразумеем ! Пишете ми. [email protected]

Отговори
6 1
Някой

Някой

10.03.2023 | 13:34

Да върви у к*урец! И ням такова нещо като "най красивата" няма и да има.Идете в което и да е село,квартал,магазин,мол....ще намерите 100 по хубави!

Отговори
25 3
Оф,ах,

Оф,ах,

10.03.2023 | 12:41

Защо ни занимавате с глупости!!! Знаем ги Как стават миски,хаха! Страхотни новини,за това ли ви плащат?

Отговори
31 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?