Следвайте ни

Единайсет успели жени с награди от конкурса „Мисис Дама на годината"

viber icon

За тринадесети  пореден път в балната зала „Монтесито“ в столицата бяха раздадени  годишните награди за бизнес постижения  „Мисис Дама на годината“  2021. Организатор и   продуцент  на наградите са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.
Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. 
Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 11.
Пак по традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско. 
Не се наруши и традицията  към 5 – степенната вечеря сомелиер да представи към всяко ястие подходящото вино .
 
За доброто настроение на гостите се погрижи първият носител на титлата мистър дядо Иво Танев.
Средствата събрани от благотворителният търг бяха предоставени на  неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставяйки им възможности за развитие и усъвършенстване в лицето на Богдана Желявска
Водеща на събитието беше Нели Пандилова. Ето и наградените дами на годината:


1. Категория –Модна марка – Гергана Апостолова - собственик и дизайнер на бутикови официални, бални и коктейли рокли

2. Категория – Бизнес - Таня Китик 

3. Категория –Спорт и здраве – Дима Тодорова - на 33 години –фитнес треньор и консултант по здравословен начин на живот. Мотиватор и треньор във фитнес. 

4. Категория – Млад лидер – Александрина Йорданова- собственик на школа по етикет за млади дами. Работила е дълго време, като копирайтър и има статии за различни сайтове и списания на женски теми.  

5. Категория –Салони за красота – Магдалена Ранкова -собственик и фризьор в студио за красота 

6. Категория –Българска козметична компания - Дони Василева.

7.Категория – Капитал и инвестиции - Иванка Пенева. Повече от 20 години участва в развитието и управлението на група от няколко големи компании в газовия и петролния сектор, като управляващ съдружник в компании с дейност внос и търговия с газ-пробан бутан, производство на оборудване за газстанции и бензиностанции. Към момента участва в разработване на голям хотелски комплекс със собствен водоизточник с горещи минерални води. Сега се занимава основно с недвижими имоти. 

8.Категория – Будители – Цвете Борисова. Едрови търговец на черни и цветни метали .Извършва капитални ремонти на големи предприятия е областта на енергетиката ,металургията и други .Председател на сдружение Български будители.Член на съюза на Колекционерите. 

9. Категория – Благотворителност – Деси Тенекеджиева - тя е актриса, певица и продуцентка. Съпруга е на покойния режисьор Стоян Камбарев, на чието име през 2009 година учредява фондация и награда за изкуство. Към 2010 година е единствената българска актриса с главна роля във филм от официалната селекция на кинофестивала в Кан. Горда майка на един син.

10. Категория – Медии и журналистика – Ивелина Кунчева. 

11. Категория – Лоялен партньор – Велина Евтимова. 

12. Категория – Мистър на годината – Антони Миланов.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

USA

USA

21.05.2021 | 13:09

"Дамите" са с произход от червените куфарчета.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?