71

Ед Шийрън шокира: Преминах през ада на депресията!

Ед Шийран съобщи на феновете си тъжни новини, докато обявяваше излизането на новия си албум на 5 май.

Британският музикант публикува снимка от дневника си, в която признава, че е преживял тъжна 2022 г. „В рамките на един месец на бременната ми съпруга беше съобщено, че има тумор, без да има възможност за лечение преди раждането. Най-добрият ми приятел Джамал, мой брат, внезапно почина, а аз се озовах в съда, защитавайки своята почтеност и кариера на автор на песни“, гласи бележката му.

„Преминах през спирала от страх, депресия и тревожност. Чувствах се така, сякаш се давя, с глава под повърхността на водата, гледам нагоре към нея, но не мога да изплувам и да поема глътка въздух“, продължава Ед Шийрън, който заяви, че албумът му "Subtract" ще бъде издаден на 5 май.

Джамал Едуардс, музикален предприемач, почина през февруари 2022 г. на 31-годишна възраст. На първата годишнина от смъртта му Ед Шийрън му отдаде почит в профила си в Инстаграм. „Не мога да повярвам, че е минала една година. Липсваш ми всеки ден, в момента давя мъката си в ром, слушайки песните, които ти обичаше“, написа той под снимка на приятеля си, пише .

Припомняме ви, че Ед Шийрън беше обвинен в плагиатство от двама автори на песни. Съдът отсъди в полза на изпълнителя на "Shape of You", на когото беше присъдено обезщетение от почти един милион евро.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
То мо го

То мо го

03.03.2023 | 18:30

Пък един певец е тоя.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?