Дзукеро пее на Античния театър

Италианската супер звезда  Zuccherо ще пее на Античния театър на 23 юли от 20 часа. Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Дзукеро, е един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариерата повече от три десетилетия. Неговата музика е повлияна най-вече от блус, госпъл, соул и рок. Песни като „Senza una Donna (Without a Woman)“, „Il Volo“, „Baila (Sexy Thing)“, „Occhi“ са малка част от хитовете на изпълнителя, които му носят световна популярност и милиони продажби. Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година. Билетите за концерта на Zucchero ще бъдат на цени 60, 80, 100 и 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим.     

През 2016 година италианската звезда представя своя впечатляващ албум „Black Cat” на световно турне, което преминава изключително успешно. Той поставя феноменален рекорд в Италия с “Black Cat World Tour” - изнася 22 концерта в Arena di Verona за период от 12 месеца. По време на турнето Zucchero пее пред повече от 1 милион зрители в 611 града, 67 държави на 5 континента.

Zucchero е имал съвместни проекти с едни от най-великите музиканти, като Лучано Павароти, Ерик Клептън, Майлс Дейвис, Б.Б. Кинг, Брайън Адамс, Брайън Мей и много други. Той е  единственият европейски музикант, участвал на световноизвестния фестивал Удсток (1994 г.). През ноември 2017-а излиза колекцията на Zucchero “Wanted (The Best Collection)”. Тя събира в себе си най-доброто от 30-годишната  музикална кариера на артиста. В нея са включени три нови песни и документален филм с кадри от бекстейдж и интервюта.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”