3906

Дворец с приказна гледка: Таня Боев разкри къде живее, вижте сами СНИМКИ

До момента поп фолк примата не беше пускала камери в дома си. А той се оказа дворец с приказна гледка! Таня Боев разкри къде живее, вижте сами...

 

 

Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избраници се справят в кухнята, а също и като домакини.

Боева посрещна своите гости в уютния си дом в Долината на тракийските царе на трапеза с 360-градусова уникална гледка в с. Долно Изворово.

Тя прие присърце специалната задача на шеф Манчев, която цели да върне звездните участници назад в детските години, за да приготвят ястия, които са ги впечатлили и които им връщат топли семейни спомени.

Менюто, което избра за гостите си бе свежа пролетна салата с нар и лимец. Разядките бяха две – рулца от гриловани тиквички с мус от сирена и карфиол с хумус и червено цвекло. За основно певицата представи пилешко филе с гарнитура от картофено пюре и самардала и сос от манатарки. Десертът  бе ароматна бисквитена торта със сладко от смокини и рози.

Разбира се, менюто бе жестоко оплюто от зрителите и самият Манчев, тъй като в детството едва ли бабите са готвили с брашно от лимец, нито пък в салатите са слагали нар. Но акто цяло са доволни от поведението на певицата и че не си придава важност, пише блиц. 

Гостите обаче останаха доволни от вечерята, с изключение на един – Росен, на който оказа се му липсва сол, макар солницата да бе на масата. По тази причина я ощети и й даде едва 8 точки. 

"За мен е интересен старт на черешката. Таня Боева не я бях чувала от 20 години, миските не ги следя и не знам коя е, както и този, на който му липсваше сол. Рая ми е познато лице от сериалите, но никога нямаше да се сетя за името ѝ сама. Другият мъж също ми е само слабо познат. Иначе чудесно представяне, личи си че не влиза в кухнята за първи път, както някои от „звездите“ в предишни сезони", гласи един от коментарите. 

"Таня се представи отлично, но не вярвам баба й да е готвила с лимец. Само тук ми е забележката, защото не е спазила напълно условието на шеф Манчев", пише пък друг зрител на "Черешката на тортата".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?