Следвайте ни

Двете зодии, които ще скочат в леглото на бившия без проблем

viber icon

Понякога любовта е непредвидима! Мислим си, че някой човек е останал в миналото ни, докато Съдбата не реши да се намери и не го върне в настоящето ни. Истината е, че с много хора се срещаме в неподходящия момент и за това често нещата не ни се получават. След месеци, а понякога дори и години, този човек се връща в живота ни и отново пламва любов, която този път се развива в чудесна връзка.

Няма как да знаем кога това ще се случи и дали ще се случи точно на нас, но никога не бива да затваряме всички врати към миналото си, защото то ще намери начин да се върне при нас. Има две  зодии, които ги очаква нова връзка със стара любов, а те изобщо не очакват нещо такова да им се случи! Ето кои са зодиите, които в най-скоро време ще върнат бивша любов в живота си, пише Actualno.com.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много стриктни относно отминалите любови – не допускат те да се върнат в живота им по никакъв начин. Съдбата обаче е готова да ги изненада и да им докаже, че техните планове рядко се сбъдват, особено когато говорим за любов. Никога не можем да си сложим граници там, където има чувства. Близнаците ще се срещнат случайно със стара своя любов и първоначално няма да усетят никаква тръпка. От другата страна обаче това изобщо няма да е така.

Бившият партньор на Близнаците ще  осъзнае какво е изгубил и веднага ще му трепне нещо. След няколко седмици, в които не могат да спрат да мислят за тях, ще намерят смелост да им се обадят и да ги поканят на кафе. Близнаците ще се поколебаят, но все пак любопитството им ще надделее. След няколко часа разговори ще видят, че хората срещу тях са изцяло различни, пораснали и променени. Това ще ги накара отново да изпитат симпатии към тях и да си припомнят какво е било в миналото и какво искат от бъдещето. Любовта ще пламне отново, страстта ще е по-силна от преди и макар много хора да им казват, че това е грешка, Близнаците ще послушат сърцето си. А това е най-правилният съвет, който и ние можем да им дадем! Нека се оставят на чувствата и да видят какво ще се случи.

СКОРПИОН

Скорпионите са се връщали към миналото в любовен план и преди. Това не е ново за тях, но със сигурност не са си представяли, че ще им се случи отново. Този път ще е съвсем различно! Има една любов от миналото им, която е оставила особени следи върху сърцето им. Винаги, когато се сетят за този човек, нещо им трепва и това не спира с годините. Съдбата ще си събере отново по най-неочакван начин – може да бъдат колеги отново или да се срещнат на тренировка или общо събиране, на което са поканени. Искрата ще пламне веднага и Скорпионите ще усещат, че сякаш не е минал и ден от последния път, в който са се целунали.

Химията между двамата е невероятна и това няма как да отмине с времето. След много мисли, разговори и трудни моменти, Скорпионите все пак ще дадат втори шанс на тази стара своя любов. Животът е пълен с изненади! Много е възможно този път връзката да стигне до брак, семейство и деца, просто защото сега е подходящият момент това да се случи. И двамата партньори са пораснали и са разбрали грешките си, минали са през много връзки и са разбрали какво искат в любовта. Нека Скорпионите не се тревожат, а просто да действат, както сърцето им подсказва.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?